۱۱ اسفند ۱۳۸۸، ۹:۱۷

سیاستگذاری و اجرائیات موسیقی در کشور یکپارچه می شود

سیاستگذاری و اجرائیات موسیقی در کشور یکپارچه می شود

ایجاد وحدت رویه و رفع موانع مختلف در حوزه سیاستگذاری و اجرای موسیقی در تمامی نقاط کشور شروع شده است تا دیگر شاهد برخی مسائل در استان ها نباشیم.

محمدحسین ایمانی خوشخو با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر گفت: یکی از سیاست های حوزه موسیقی در دولت دهم کمک به ایجاد وحدت رویه در استان های کشور است که البته ما در این دو سه سال در این رابطه تلاش هایی کرده ایم و تا حدودی موفق هم بوده ایم.

 

با پیگیری رسانه ها کار درست می شود

 

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه افزود: ممکن است با برخی موانع در این زمینه مواجه شویم. اما اگر محور کار این باشد که از شاخه های مختلف و انواع موسیقی خوب بهره مند شویم و در استان ها نیز آن را ارائه کنیم به نظرم این مشکلات نیز حل خواهد شد. خود جناب حسینی نیز توصیه های خوبی در این زمینه انجام داده اند و من گمان می کنم در یکی دو سال آینده همه استان های ما بتوانند از انواع موسیقی که مورد علاقه مردم مناطق شان است استفاده کنند.

 

وی همچنین تاکید کرد: ما تلاش داریم تا بتوانیم از تمامی ظرفیت های موسیقی کشورمان استفاده کنیم و مطابق با ویژگی های استان ها، آن نوع موسیقی را که در هر استان قابل اجرا است عرضه کنیم و اینگونه نباید فکر کنیم که یک نوع موسیقی باید برای تمام استان ها اجرا شود. شما به عنوان رسانه نیز همواره باید پیگیری این مسائل باشید چرا که پیگیری های شما است که باعث نتیجه دادن این گونه امور می شود.

 

تمرکز بخش بین الملل جشنواره بر کشورهای عضو اکو

  

ایمانی در پاسخ به دلیل عدم حضور گروه های کلاسیک اروپایی در بیست و پنجمین جشنواره موسیقی فجر گفت: در جشنواره هایی مانند جشنواره موسیقی فجر مخصوصا در حوزه بین الملل هر سال رویکردی خاصی وجود دارد. امسال نیز با همکاری سازمان اکو، رویکرد بخش بین المللی جشنواره به کشورهای عضو اکو اختصاص پیدا کرده بود. بنابراین تمرکز بخش بین الملل بر روی کشورهای عضو اکو قرار گرفت؛ البته من هیچ اصراری ندارم که بگویم کشورهای دیگر نباید در این جشنواره باشند.

 

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین تاکید کرد: در منطقه ما جشنواره ها و رویدادهای موسیقی به صورت پراکنده وجود دارد اما جشنواره ای با چنین سابقه 25 ساله ای مانند جشنواره موسیقی فجر دیده نمی شود و این موضوع مسئولیت کار را سنگین تر می کند و باعث می شود تا علاوه بر کشورهای عضو اکو گروه هایی از کشورهای دیگر را نیز به این جشنواره بیاوریم. البته ارکستر زهی اوکراین که یک گروه خوب اروپایی است نیز در جشنواره امسال حاضر است.

 

حضور جوانان در جشنواره مغتنم است

 

وی در ادامه افزود: یکی از اتفاقات بسیار خوب این جشنواره حضور جوانان در بخش رقابتی است. من با اینکه سرم بسیار شلوغ است اما وقتی در این چند روز برای دیدن بخش رقابتی به سالن ها می روم خستگی ام از بین می رود. من همین دیروز یک اجرای ویلن و پیانو را از دو نوازنده جوان دیدم که جالب بود و گمان می کنم اگر چنین برنامه ای را در ژنو که مرکز موسیقی کلاسیک دنیا است اجرا شود همین تشویق ها را مشاهده خواهید کرد.

 

ایمانی همچنین تصریح کرد: این نشان می دهد جشنواره فجر توانسته این موفقیت را به دست بیاورد که جوانان را جذب کند تا آنها تلاش خودشان را برای کسب مقام بیشتر کنند. این نگاه باید استوانه جشنواره حتی در سال های بعد شود و در کنار آن نیز تلاش کرد تا ذائقه های مختلف بتوانند آن چیزی را که می خواهند در جشنواره ببینند. این را هم می پذیرم جشنواره ای به این گستردگی و با این وسعت حتما می تواند نقص هایی داشته باشد کما اینکه در جشنواره قبل نیز نقص هایی وجود داشت؛ منتهی به نظر من در مقایسه با جشنواره سال قبل امسال ما قدم رو به جلویی را برداشته ایم. 

 

کد خبر 1044005

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha