پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۱ اسفند ۱۳۸۸، ۱۰:۰۱

به‌اراضی فاقد سند مالکیت؛

مشکل اعطای وام مسکن مهر حل شد

مشکل اعطای وام مسکن مهر حل شد

دولت مشکل مربوط به شهرهایی که سند مالکیت برای اراضی و املاک وجود ندارد را برای دریافت وام مسکن مهر حل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس مصوبه وزیران عضو کارگروه مسکن، در شهرهایی که سند مالکیت برای اراضی و املاک وجود ندارد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ضمن ترسیم نقشه زمین و تحدید حدود آن و مشخص کردن ابعاد و مساحت زمین و اخذ استعلام از سازمان ملی زمین و مسکن (سازمان مسکن و شهرسازی استان) در خصوص مالکیت آن و با تایید مالکیت متقاضی نسبت به زمین موصوف توسط املاک مجاور، آن را به شورای اسلامی شهر ارسال می‌ کند.

بر این اساس ، در صورت تایید و اعلام کتبی توسط شورای اسلامی، بانک مسکن می‌تواند آن را به شرط ضمانت یک نفر کارمند رسمی دولت که توسط متقاضی معرفی می‌شود، با قبول تعهد کسر اقساط از طرف سازمان متبوع ضامن نسبت به اعطای تسهیلات مسکن مهر به درخواست کننده اقدام کند.

این مصوبه در تاریخ 25/11/1388 به تایید رئیس‌جمهور رسیده و در تاریخ 1/12/1388 توسط محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است.

کد خبر 1044107

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha