پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ اسفند ۱۳۸۸، ۱۰:۳۴

سعد الحریری:

سخنان سید حسن نصرالله در بخشی از منطقه توازن ایجاد کرد

سخنان سید حسن نصرالله در بخشی از منطقه توازن ایجاد کرد

نخست وزیر لبنان شب گذشته با اعلام اینکه سخنان دبیرکل حزب الله در بخشی از منطقه توازن ایجاد کرد، گفت: برای مقابله با تهدیدات دشمن صهیونیستی باید وحدت ملی را تقویت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی المنار، سعد الحریری که هنگام بازگشت از سفر دو روزه به دوحه سخن می گفت، افزود: دشمن صهیونیستی پیوسته لبنان را تهدید می کند و اگر قصد حمله به لبنان را داشته باشد ما تحرکات آن را زیر نظر داریم.

وی ضمن اعتراف به وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نباید به این رژیم بهانه اجرای تهدیدات خود را داد و برای مقابله با آن باید وحدت ملی را تقویت کرد.

نخست وزیر لبنان افزود: ما قادریم جنگ را از خود دور کنیم اما اسرائیل خواهان جنگ با لبنان است تا افکار عمومی جهان را از روند مذاکرات صلح با فلسطینی ها منحرف کند.

وی در مورد سخنرانی سید حسن نصرالله نیز گفت: سخنان سید حسن نصرالله در بخشی از منطقه توازن ایجاد کرد اما اسرائیل به دنبال بهانه است.

خاطرنشان می شود که دبیر کل حزب الله لبنان شب گذشته با سخنرانی به مناسبت میلاد فرخنده پیامبر اکرم (ص) در واکنش به تهدیدات رژیم صهیونیستی اظهار داشت که مقاومت لبنان در بهترین وضعیت ممکن قرار دارد.

کد خبر 1044140

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha