پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۵۴

دفتر امداد محلات در سراسر استان یزد راه ‌اندازی می‌ شود

دفتر امداد محلات در سراسر استان یزد راه ‌اندازی می‌ شود

یزد - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: با آغاز هفته احسان و نیکوکاری، دفاتر امداد محلات سراسر استان یزد راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، حمید نصیری ظهر سه‌شنبه در نشستی خبری اظهار داشت: این دفاتر با هدف استفاده از پتانسیل‌ های مردمی در مساجد استان یزد راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: در این طرح که با همکاری اداره اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد در مساجد استان اجرایی می شود، هیئت امنا و ائمه جماعت مساجد مسئولیت شناسایی محرومان و توزیع کمکهای مردمی بین آنها با حفظ شان و آبروی افراد را بر عهده دارند.

نصیری خاطرنشان کرد: این طرح از هفته آینده در یزد کلید می خورد و پیش بینی می شود ظرف دو سال آینده، دو هزار دفتر امداد محلات در مساجد سطح استان یزد راه اندازی شود و تمامی مساجد استان از این امکان برخوردار شوند.

افزایش 46 درصدی کمکهای کمیته امداد به محرومان استان یزد

نصیری از افزایش 46 درصدی کمکهای کمیته امداد به محرومان استان یزد خبر داد و افزود: امسال 31 میلیارد ریال به از سوی این نهاد به محرومان استان یزد پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: این کمکها در 30 سرفصل انجام شده که از آن جمله می توان به هزار و 259 مورد جهیزیه، سه هزار و 961 وام قرض‌ الحسنه، مشارکت در جبران دیه 50 نفر، بیمه 23 هزار و 250 نفر، مسکن و عمران هزار و 704 نفر و ... اشاره کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد، مهمترین اقدام این نهاد را ایجاد اشتغال اعلام کرد و افزود: در این راستا 20 میلیارد تومان اعتبار قرض ‌الحسنه بانکی داشتیم که از این طریق دو هزار و 13 نفر از تسهیلات اشتغال کمیته امداد بهره‌ مند شدند.

12.6 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد استان یزد پرداخت شد

وی مجموع تسهیلات پرداخت شده در بخش اشتغال را 12 میلیارد و 600 میلیون تومان اعلام کرد و اظهار داشت: این رقم نسبت به سال گذشته از رشد 155 درصدی برخوردار است.

نصیری با اشاره به دانش‌‌آموزان زیرپوشش این نهاد در سال جاری عنوان کرد: امسال 5 هزار و 900 دانش‌آموز زیر پوشش کمیته امداد هستند که این رقم نسبت به سال گذشته که آماری بیش از شش هزار و 200 نفر داشت، کاهش یافته است.

وی همچنین یادآور شد: در حال حاضر هفت هزار و 800 حامی در سطح استان، کشور و حتی خارج از کشور از ایتام استان یزد حمایت می‌کنند که سرانه پرداختی برای حمایت از دو هزار و 600 یتیم زیرپوشش این نهاد، سالانه 100 هزار تومان است.

مردم استان یزد امسال بیش از سه میلیارد تومان صدقه دادند

مدیرکل کمیته امداد استان یزد همچنین از افزایش کمکهای مردمی در بخش صدقات خبر داد و افزود: مردم استان یزد امسال بیش از سه میلیارد تومان صدقه دادند.

وی با بیان اینکه هم اکنون 24 هزار و 500 خانواده با جمعیتی معادل 53 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند، عنوان کرد: صدقات بخشی از درآمدهای این نهاد است که بیشتر در امور جهیزیه و تحصیل دانش‌آموزان تحت پوشش هزینه می شود.

نصیری در بخش دیگری از سخنان خود از تغییر رویکرد در پرداختها از بلاعوض به قرض‌ الحسنه، ارائه خدمات هدفمند و زمان‌دار با رویکرد توانمندسازی، سطح‌بندی نیازهای محرومان و درجه ‌گذاری نیاز آنها، احیای سنت انفاق و ... خبر داد.

نصیری همچنین افتتاح مدرسه خانواده کمیته امداد، محو بیسوادی مددجویان زیرپوشش این نهادف توانمندسازی افراد کمتر از 50 سال و ایجاد مجتمع‌های تولیدی خدماتی را از برنامه‌های این نهاد در سال آینده اعلام کرد.

از 18 تا 21 اسفندماه هفته احسان و نیکوکاری نامگذاری شده است.

کد خبر 1044375

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha