به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، درحالیکه بارها نسبت به عبور و مرور کامیونها و اتوبوسهای جاده ای از کمربندی درون شهری کرمان هشدار داده شده است اما عبور و مرور این خودرو ها همچنان از درون شهر کرمان ادامه دارد و طبق آمار اعلام شده تنها روزانه چهار هزار کامیون و در مجموع 20 هزار خودروی مختلف سبک و سنگین عبوری از کمربندی کرمان که با توسعه شهر به عنوان یکی از معابر شهری تعریف شده است، می گذرد.
عبور این میزان وسیله نقلیه درشهر کرمان درحالی ادامه دارد که اکثر این خودروهای بخصوص خودروهای سنگین قوانین راهنمایی و رانندگی متناسب با معابر شهری را در این کمربندی رعایت نمی کنند.
در آخرین حادثه روی داده بین خودروهای سنگین و خودروی سواری در این منطقه بر اثر شدن حادثه تصادف بین یک دستگاه کامیون و یک دستگاه سواری پژو پارس چهار سرنشین خودرو در صحنه تصادف جان باختند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی کرمان در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: این حادثه شامگاه گذشته در حوالی جاده قدیم ماهان – کرمان روی داد که به دلیل شدت حادثه چهار سرنشین خدروی سواری در دم جان باختند.
سرهنگ علیرضا پریور با اشاره به اینکه بالافاصله گروههای امدادی در صحنه حاضر شدند و اجساد قربانیان را از خودرو خارج کردند گفت: علت حادثه در حال بررسی است.
وی همچنین از یک خودروی سواری و یک موتور سیکلت در شهرستان بم خبرداد و گفت: به دلیل این حادثه نیز یک نفر از سرنشینان موتور کشته شد.
وی با اشاره به اینکه این موتور سیکلت چهار نفر از اعضای خانواده را حمل می کرده است گفت: متاسفانه علیرغم توصیه های مکرر برخی موتور سیکلتها بیشتر از حد مجاز اقدام به جابجایی مسافر می کنند که درنهایت به حوادث تلخ اینچنینی منجر می شود.
نظر شما