پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اسفند ۱۳۸۸، ۱۸:۲۷

نورمفیدی:

ریگی با اختلاف بین شیعه و سنی ایجاد می شود/ وحدت یک تکلیف شرعی است

ریگی با اختلاف بین شیعه و سنی ایجاد می شود/ وحدت یک تکلیف شرعی است

گرگان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: وقتی دشمن اختلاف بین شیعه و سنی را در کشور ما می بیند، امثال ریگی را درست می کند تا ما را به جان هم بیندازد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، آیت الله سید کاظم نورمفیدی عصر سه شنبه در همایش وحدت در آق قلا افزود: اگر امروز فلسطین، بیت المقدس، مسجد الاقصی اشغال شده و اعتقادات دینی و اسلامی ما به بازی گرفته شده است، مقصر خود ما هستیم، زیرا ما با هم جنگ کردیم و بین همدیگر اختلاف ایجاد کردیم.

به گفته وی، ما مسلمان هستیم و نسبت به اسلام تعصب داریم و در این زمینه تنها فرد شجاعی که توانست این مسائل را به خوبی بیان و بازگو کند، شخص مقام معظم رهبری بود و این شجاعت نشان می دهد که ایشان فردی دلسوز برای اسلام و مسلمین است و اگر کسی غیر آن عمل کند و حرفهایی بزند، منتهی به یک سری مسائل می شود و به نظر من اگر قطره خونی در بین مسلمانان ریخته شود، ما مسلمانان مقصر هستیم.
 
نماینده ولی فقیه در گلستان اعلام کرد: مسئله وحدت اسلامی در جهان امروز و کشور اسلامی نیاز ضروری است که هر روز و شب و هر سال همه باید به آن متذکر شویم.

نورمفیدی ادامه داد: وحدت از اوجب واجبات است و توحید که ما مسلمانان به آن معتقد هستیم، توحیدی است که اسلام ما را به سوی آن دعوت کرده و آن توحید حقیقی و واقعی در جمیع شئون زندگی ما است.

وی اظهار داشت: توحید در قانونگذاری یعنی آن که از نظر ما مسلمانان، حق قانونگذاری مال خداست و غیر خدا کسی این حق را ندارد و این اعتقاد مسلمانان است. وی با اشاره به اینکه توحید در حاکمیت نیز باید وجود داشته باشد، گفت: یعنی آن که حاکمیت هم مال خداست و همه جا باید توحید خود را حتی در دوستی و دشمنی ها نشان دهد.

آیت الله نورمفیدی با اشاره به مسئله تک هدف بودن، گفت: جامعه چند هدف بودن و چند مرجع بودن، جامعه ای متفرق، پراکنده و از هم وارفته خواهد بود و جامعه ای که یک هدف داشته باشد، نتیجه اش رسیدن به توحید واقعی است.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: یکی از برکات و آثار توحید، وحدت اجتماعی است و هر که دنبال تفرقه باشد، مشرک است و نیز مسئله وحدت را یک وظیفه و تکلیف شرعی می دانم.

وی با اشاره به وحدت بین شیعه و سنی گفت: در این میان ممکن است در برخی از مسائل با هم اختلاف داشته باشیم، اما فقه اهل سنت، مانند فقه اهل تشیع، برای خود دارای مبنا و اصول محکم و استواری است.

به گفته وی، این مسائل و اختلافها نباید وارد حوزه های عمومی شود، زیرا مشکلاتی را پدید خواهد آورد و باید علمای فرق اسلامی در مجامع علمی آکادمیک در نهایت صلح و صفا بنشینند و در خصوص اختلاف نظرها با هم صحبت کنند.

وی یادآور شد: امروز دنیا با گذشته بسیار فرق دارد و دنیا می خواهد بداند که اسلام چه می گوید و در واقع دنیای شرق و غرب یک قدرت دیگر به نام قدرت اسلام را در مقابل خود می بیند و آرام آرام رنگ می بازند.

وی اظهار داشت: شیعه و سنی حق ندارند یکدیگر را تحقیر کنند، چون هر یک فقه خود را دارد که آن فقها در واقع اصول و مبنای محکم خود را دارند و امروز ما علمای اهل تسنن و اهل تشیع وظیفه بسیار سنگینی در برابر خدا، اسلام و پیغمبر (ص) داریم.

کد خبر 1044633

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha