به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی اکبر حاجی نقی بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت های این نهاد در سال جاری گفت: با توجه به اینکه 160 هزار و 562 خانوار و 370 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی هستند که 33 درصد از آنها مرد و 67 درصد زن هستند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی با اشاره به آغاز جشن نیکوکاری از کاهش اعتبار 30 درصدی در سر فصل های جهیزیه خراسان رضوی خبر داد.
حاجی نقی افزود: از لحاظ فراوانی مکان جغرافیایی 46 درصد شهری و 54 درصد روستایی و 89 درصد شیعه و 11 درصد سنی هستند.
وی در خصوص دلایل تحت حمایت این خانواده ها گفت: 57 درصد خانواده های بی سرپرست که سرپرست آنها فوت کرده یا مطلقه هستند و 43 درصد افراد باقی مانده سرپرست از کار افتاده یا معلول دارند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی افزود: 45 درصد از این افراد زن هستند که خانواده های با سرپرست زن 92 هزار و 371 خانوار و با جمعیت 165 هزار نفر هستند.
حاجی نقی فقر فرهنگی را سبب بوجود آمدن فقر مالی و اقتصادی دانست و عنوان کرد: آموزش خانواده ما در سه گروه آموزش مادران سرپرست خانواده، همسران جوان و عضو خانواده کمیته امداد و جوانان در آستانه ازدواج که زمینه رشد و توانمندی آنان فراهم شود و آموزش های گروهی به صوتر اردویی، آموزش های چهره به چهره و آموزش حضوری مادران سرپرست خانواده را شامل می شود.
وی در خصوص دیگر فعالیت های کمیته امداد افزود: کانون های جوانان با 56 کانون و 2 هزار نفر در این کانون ها مشغول به فعالیت هستند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در خصوص کمک جهیزیه نوعروسان کمیته امداد گفت: تعداد نوعروسی که در نوبت جهیزیه است 7 هزار و 100 نفر هستند که تا کنون 2 هزار و 500 نفر به هر زوج 600 هزار تومان که در مجموع 15 میلیارد ریال است پرداخت شده است.
حاجی نقی از کاهش اعتباری 30 درصدی در سر فصل های جهیزیه در خراسان رضوی خبر داد.
نظر شما