پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اسفند ۱۳۸۸، ۱۲:۰۶

استقبال آذری زبانها از کنسرت رامیز قلی اف

استقبال آذری زبانها از کنسرت رامیز قلی اف

کنسرت رامیز قلی اف نوازنده برجسته کشور آذربایجان چهارشنبه شب در تالار وحدت با استقبال هموطنان آذر زبانان مواجه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این برنامه که از ساعت 30/18 به عنوان آخرین اجرای بخش بین الملل بیست و پنجمین جشنواره موسیقی فجر به روی صحنه رفت گروه رامیز قلی اف کنسرتی را در دو بخش متفاوت برای حاضرانی که اکثریت آنها را هموطنان آذری زبانمان تشکیل می دادند به روی صحنه برد.

 

بخش اول این در حالی آغاز شد که رامیز قلی اف گروه را همراهی نمی کرد و نوازندگانی چون خیام میرزایوف (کمانچه)، اسودا احمد اف (پیانو)، صاحب پاشا زاده (تار)، چناره مطلب آوا (قانون)، ذاکر علی اف (خواننده و نوازنده دایره)، الچین (عود) و نوید اسداللهی (نقاره) اعضای این گروه آذربایجانی را تشکیل می دادند.

 

این نوازندگان به اجرای قطعاتی چون"هارداسان"، "قرن فیل"، "چهار گاه"، بیات شیراز"، "اولماز اولماز" که برخی از قطعات فولکلور آذری پرداختند. همچنین علاوه بر این قطعات ضربی تقریبا اکثر نوازنده های گروه رامیز قلی اف در قسمتهای مختلف بخش اول تکنوازیهایی را انجام دادند.

 

بخش دوم برنامه نیز بلافاصله پس از آنتراکی پنج دقیقه ای با حضور رامیز قلی اف (نوازنده تار آذربایجانی) بر روی سن و تشویقهای ممتد تماشاگران آغاز شد که در این قسمت اسودا احمد اف (پیانو) و نوید اسداللهی (نقاره) وی را همراهی می کردند.

 

رامیز در این بخش به اجرای قطعاتی چون"مومان 2 و 3 کنسرتو تار"از حاجی خان ممدوف، "چارداش"، "مادر"، "ایلیک محبت" و تکنوازی تار و همچنین دونوازیهایی همراه با پیانو و در قسمتی همراه با نقاره پرداخت.

 

قلی اف از جمله نوازندگانی است که از فضای سنتی موسیقی آذربایجان فاصله گرفته و همراه با ساز تار به اجرای موسیقی کلاسیک غربی و موسیقی تلفیقی آذربایجانی و موسیقی کلاسیک غربی می پردازد. از این رو بخش دوم برنامه کمتر رنگ و بوی موسیقی آذربایجانی داشت اما با این وجود شیرین کاریهای وی در تکنیکهای نوازندگی بارها تماشاگران را وادار به تشویق کرد.

 

در این اجرا نیز بروشوری برای معرفی اعضای این گروه آذربایجانی و قطعات آنها منتشر نشده بود. جالب اینکه در کتاب جشنواره نیز مطلبی درباره این گروه درج نشده است.

کد خبر 1045489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha