پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ اسفند ۱۳۸۸، ۱۶:۵۵

توسعه کشور نیازمند وحدت است

توسعه کشور نیازمند وحدت است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل گروه مناطق ویژه سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: توسعه کشور نیازمند وحدت بین شیعه و سنی است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، احمد حاتمیان عصر پنجشنبه در کنگره منطقه ای شعر اهل بیت در گرگان افزود: وحدت موجود در جامعه موجب برهم زدن توطئه های دشمنان شده و باید تقویت شود.

وی اظهار داشت: اشتراکات مذهبی زیادی بین شیعه و سنی وجود دارد که باید تقویت شود و دشمنان همواره در صدد ایجاد اختلاف بین مسلمانان هستند.

محمد حکیمی از اعضای هیئت داوران نیز گفت: در این کنگره حدود 281 اثر ادبی از سراسر کشور به دبیرخانه کنگره رسید که از این تعداد ، 239 اثر در زمینه شعر و بقیه به ترتیب در زمینه مقاله و نثر ادبی بود.

وی اظهار داشت: بیشترین آثار رسیده به دبیرخانه کنگره به ترتیب از استانهای گلستان و خراسان رضوی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: توصیف شخصیت و جایگاه پیامبر گرامی(ص)، فضایل و مناقب پیامبر، اخوت اسلامی و ثمرات آن برای امت اسلامی و بیان مشترکات دینی از جمله محورهای این همایش است.

کد خبر 1045586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha