به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر هیربد معصومی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره زیباترین نمای شهری که در پارک آموزش ترافیک برگزار شد با اعلام این خبر افزود: 40 قرارداد تهیه طرحهای موضعی با عنوان طراحی شهری در حوزه معاونت شهرسازی تهیه شده است که تازمان تهیه و تصویب طرحها، کمیته تخصصی طراحی شهری تشکیل خواهد شد.
وی افزود: در این کمیته طراحی ساختمانهای بلند مرتبه، دولتی و ساختمانهای در حال احداث شهرداری تهران توسط اساتید دانشگاه و متخصصین معماری شهرداری مورد بررسی و اصلاح و جهت نظارت به منطقه ابلاغ می شود.
معصومی در ادامه برگزاری نخستین دوره مسابقه زیباترین نمای شهر را گام موثری در تشویق و ترغیب شهروندان و توجه به زیبایی نمای شهری برشمرد و گفت: براساس برنامه های پیش بینی شده مسابقه مسجد زیبای محله من به همت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در سال آینده برگزار خواهد شد.
نظر شما