همایون سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: براساس ماده 131 قانون کار جمهوری اسلامی ایران تمامی هنرمندان از جمله اهالی موسیقی به عنوان کارگر شناخته شده اند و از سوی طی دهه گذشته وزارت کار و امور اجتماعی به استناد ماده 131 قانون کار با تأسیس انجمنهای صنفی هنرمندان در حوزه موسیقی و دیگر اصناف هنری، این جریان را به صورت قانونی تأیید و تصویب کرده است.
وی ادامه داد: متأسفانه در دهه گذشته از سوی متولیان امور فرهنگی هیچگونه مساعدتی نسبت به اجرای قانون کار در راستای بهبود اوضاع صنفی و شغلی و معیشتی هنرمندان موسیقی با این سندیکاهای رسمی که با زحمات فراوان در این مدت تأسیس شده صورت نگرفته است.
رئیس صنف هنرمندان موسیقی گیلان افزود: تمامی تلاشهای مدیران انجمنهای صنفی هنرمندان به خصوص موسیقیدانان بی ثمر مانده و مشخص نیست تا چه موقع این بی توجهی ها ادامه خواهد یافت.
وی اظهار داشت: انجمنهای صنفی هنرمندان تنها پایگاه رسمی و قانونی اهالی موسیقی در کشور است و ایجاد مراکز موازی غیرصنفی در مقابل این نهادهای قانونی نتیجه ای جزء خانه نشینی و بایکوت اعضای عضو این سندیکا نخواهد داشت.
سلیمی افزود: در صوررت ادامه این اوضاع، هنرمندان وابسته به این انجمنها چاره ای جزء ابطال این سندیکا ندارند، زیرا امیدی به بهبود اوضاع اهالی موسیقی نیست.
وی ادامه داد: دایر بودن این انجمنها به صورت نمایشی هیچ تأثیری بر وضعیت شغلی اهالی موسیقی در کشور نخواهد گذاشت و تنها هزینه های سرسام آور و مشکلات فراوان برای مدیران و اعضای آن باقی می ماند.
نظر شما