پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۴:۱۸

همکاری های ایران و اروگوئه توسعه می یابد

همکاری های ایران و اروگوئه توسعه می یابد

وزیر تعاون به نمایندگی از دولت ضمن حضور در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید اروگوئه، با خوزه موخیکا دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد عباسی در دیدار با خوزه موخیکا رئیس جمهور جدید اروگوئه، پیام تبریک رئیس جمهور کشورمان را به وی ابلاغ کرد.

وزیر تعاون در این دیدار، با تاکید بر گسترش و تعمیق دوستی دو کشور و تداوم همکاریهای نزدیک میان دولت جمهوری اسلامی ایران و کشور اروگوئه، گفت: در چند سال گذشته ملتهای آمریکای لاتین بیدار شده و قصد احقاق حقوق خود و خروج از نظام سلطه را داشته اند و به همین دلیل افرادی را جهت رهبری خود انتخاب می کنند که بتوانند به این خواسته جامه عمل بپوشانند و انتخاب جنابعالی نیز در این راستا است.

وی در ادامه با ذکر فشارهایی که در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی قدرتهای استکباری بر ملت ایران تحمیل شده است به مقاومت مثال زدنی مردم کشورمان اشاره نمود و اظهار داشت: اتحاد کشورهای جهان از جمله مردم ایران و اروگوئه می تواند خنثی کننده این فشارها باشد.

عباسی در پایان پیام دعوت رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران را از رئیس جمهور اروگوئه جهت انجام یک دیدار رسمی از کشورمان به وی ابلاغ کرد.

خوزه موخیکا، رئیس جمهور جدید اروگوئه نیز ضمن اظهار تشکر از پیام گرم و محبت آمیز همتای ایرانی خود و همچنین اعزام یک هیئت بلند پایه از کشورمان جهت شرکت در مراسم تحلیف، بیان داشت: برای خروج از سلطه قدرتهای بزرگ و اجتناب از وابستگی به چند کشور ما باید بر تقویت اتحاد و همبستگی بین خود اقدام کنیم در این زمینه رابطه با کشورهای مستقلی چون ایران می تواند موثر باشد.

موخیکا با اشاره به اینکه اروگوئه صادر کننده محصولات کشاورزی است، خاطر نشان کرد: دولت اروگوئه علاقمند به گسترش و تقویت روابط به خصوص روابط اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس جمهور جدید اروگوئه افزود: امیدواریم با تقویت روابط همه جانبه از توان صنعتی و علمی ایران دولت جمهوری اسلامی ایران نیز استفاده کنیم.

وی در پایان با تشکر از دعوت رئیس جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت که در آینده نزدیک به ایران سفر می کند.

کد خبر 1046359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha