پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۷:۴۱

355 مدرسه در خراسان جنوبی فاقد نماز خانه است

بیرجند - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 355 مدرسه در این استان فاقد نمازخانه می باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حجت الاسلام ابوالحسن نبئی بعد از ظهر شنبه در جمع مدیران خراسان جنوبی با تاکید بر توجه بر فریضه نماز در جامعه افزود: خراسان جنوبی 32 هزار و 756 متر مربع فضای نماز خانه ای دارد.

وی با اشاره به اینکه نماز جماعت در 287 مدرسه استان بر پا می شود، اظهارداشت: 355 مدرسه بالای 40 نفر دانش آموز در استان وجود دارد که فاقد فضای نمازخانه ای می باشد.

وی تعداد ائمه جماعات روحانی در هشت شهرستان خراسان جنوبی را 287 نفر اعلام کرد و بیان داشت: 703 ائمه جماعت غیر روحانی نیز در استان نماز را اقامه می کنند.

وی با بیان اینکه نماز جماعت در 130 اداره این استان نیز اقامه می شود، گفت: تعداد ائمه جماعات مساجد خراسان جنوبی 120 نفر می باشد.

دبیرستاد اقامه نماز خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سفر سوم رئیس جمهور به خراسان جنوبی مصوباتی خوبی در حوزه فرهنگ و نماز در استان داشت، افزود: تخصیص اعتبار برای احداث مسجد در شهرک ها و مجتمع های مسکونی پرجمعیت استان، احداث چند نمازخانه بین راهی، ایجاد سامانه پخش نماز در استان، احداث ساختمان ستاد احیاء نماز استان، برگزاری جشنواره های فرهنگی نماز و گسترش حضور مبلغین در مساجد از جمله این مصوبات می باشد.

حجت الاسلام نبئی تعداد روحانیون مستقر در روستاهای استان را برای تبلیغ و برپایی نماز جماعت 110 نفر عنوان نمود و گفت: برگزاری همایش نماز و بازار، نماز و معلم، نماز و شهر نماز و همایش نجوا از مهم ترین برنامه هایی است که ستاد اقامه نماز استان در سالجاری بر گسترش فرهنگ نماز در جامعه انجام داده است.

کد خبر 1046553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha