پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ اسفند ۱۳۸۸، ۱۱:۲۲

به دنبال برگزاری مسابقات تاش/

نخستین تفاهم نامه همکاری بین سه فدراسیون ورزشی امضاء شد

نخستین تفاهم نامه همکاری بین سه فدراسیون ورزشی امضاء شد

پس از برگزاری اولین دوره مسابقات تاش، نخستین تفاهم نامه همکاری ما بین سه فدراسیون سوارکاری، شنا و تیراندازی باکمان به امضاء رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، این تفاهم نامه بعد از برگزاری اولین دوره مسابقات تاش به مناسبت میلاد با سعادت نبی اکرم(ص) و سفارش موکد نبی اکرم نسبت به پرداختن به رشته سوارکاری، تیراندازی باکمان و شنا و با موافقت و حمایت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی و توافق روسای فدراسیون‌های این سه رشته به امضاء رسید.

در این تفاهم‌نامه همکاری مقرر شده تا کمیته تاش به صورت جداگانه درهر کدام از این فدراسیون‌ها تشکیل و دبیرخانه مرکزی در یکی از فدراسیون‌ها شروع به کار کند. در کنار آن روسای کمیته‌های تاش موظف هستند جلساتی را به طور منظم به صورت ادواری با هدف تدوین برنامه‌ها و توسعه برگزار نمایند.

در کنار آن مسابقات تاش با همکاری کمیته های عضو به صورت فصلی یا هر 6 ماه یک بار در بخش‌های مختلف رده‌های پایه، زیر گروه، بانوان و مردان برگزار و جوایز نفیسی نیز به برترین‌ها اهداء شود.

فدراسیون‌های سوارکاری، شنا و تیراندازی باکمان با هدف تامین منابع مالی این رشته جدید ضمن برگزاری مسابقات مختلف، سمینارها و کلاسهای آموزشی تلاش خود را نسبت به اختصاص بودجه جداگانه به کمیته تاش و برنامه‌ریزی برای جذب حامیان مالی و در آمدهای عمومی دراین رشته انجام خواهند داد.

اولین دوره مسابقات تاش به میزبانی فدراسیون تیراندازی باکمان در روز 13 اسفند ماه برگزار شد اما طبق این تفاهم‌نامه میزبانی و مسئولین اجرایی هر مسابقه به صورت فصلی بر عهده یکی از این سه فدراسیون خواهد بود.

کد خبر 1046844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha