به گزارش خبرنگار مهر در سرخس، حسین علیپور ظهر دوشنبه در مراسم کاشت سه هزار نهال در منطقه ویژه اقتصادی سرخس افزود: هدف از اجرای نهالکاری ادامه تکمیل پروژه کلان کمربند سبز منطقه ویژه است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس تصریح کرد: تا پایان سال جاری سه هزار اصله نهال کاشته خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه و قرار گرفتن سرخس در مسیر بادهای موسمی کویر قره قوم و لزوم توجه به منابع طبیعی تجدید شونده برای حفظ پوشش گیاهی اجرای کمربند سبز ضروری است.
علیپور افزود: ایجاد کمربند سبز در منطقه ویژه اقتصادی سرخس علاوه بر تلطیف فضا به کاهش آلاینده های ناشی از کارخانجات تولیدی نیز کمک کرده و همانند یک فیلتر هوا عمل می کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر فضای سبز منطقه ویژه اقتصادی سرخس بالغ بر 40 هکتار است.
در این مراسم که جمعی از مدیران صنایع استان، صادرکنندگان، فعالان اقتصادی، صاحبان واحدهای تولیدی صنعتی، سرمایه گذاران و مدیران شهرستان سرخس حضور داشتند به یاد هر شهیدی نهالی غرس شد.
نظر شما