پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اسفند ۱۳۸۸، ۱۳:۳۳

ایازی در پاسخ به مهر:

همه سلیقه ها در انتخاب کتابهای مترو و اتوبوس در نظر گرفته می شود

همه سلیقه ها در انتخاب کتابهای مترو و اتوبوس در نظر گرفته می شود

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: گروهی ویژه کتابهایی را که در قطارها و ایستگاههای مترو و اتوبوسهای درون و برون شهری گذاشته می شود با در نظر گرفتن همه سلیقه ها انتخاب می کنند.

سیدهادی ایازی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: با توجه به اینکه در وسائل حمل و نقل عمومی همه افراد جامعه با نگرشهای مختلف حضور می یابند باید با در نظر گرفتن این ویژگیها این کتابها انتخاب شوند.

این مقام مسئول در شهرداری تهران افزود: به عنوان مثال با توجه به اینکه امسال در بیش از هشت هزار اتوبوس برون شهری پایانه های تهران، کتابخانه ایجاد شده است کتابهای انتخاب شده برای این اتوبوسها جنبه سرگرمی و آموزشی دارد. 

ایازی همچنین در رابطه با کتابهای قرار داده شده در مترو و اتوبوسهای درون شهری نیز گفت: در این وسائل نقلیه نیز کتابهایی انتخاب می شود که کوتاه و مناسب برای سفرهای کوتاه درون شهری باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران همچنین در رابطه با شبانه روزی کردن 55 کتابخانه در تهران گفت: این اقدام یک حرکت بسیار مناسب و قابل توجه بود که شرایط را برای افراد علاقمند به مطالعه بسیار فراهم کرد و از این پس آنها می توانند بدون دغدغه خاطر و نگرانی در هر ساعت از شبانه روز برای مطالعه در یک مکان آرام به این کتابخانه ها مراجعه کنند.

کد خبر 1048493

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha