پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ اسفند ۱۳۸۸، ۱۷:۰۷

در هفته جاری؛

55 زندانی از ندامتگاه قزلحصار کرج آزاد شدند

55 زندانی از ندامتگاه قزلحصار کرج آزاد شدند

استان تهران - خبرگزاری مهر: مدیر ندامتگاه قزلحصار کرج از آزادی 55 زندانی این ندامتگاه در هفته جاری خبر داد.

علی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: این عده از مجموع 60 پرونده مشمول بررسی که با هدف کاهش جمعیت مددجویان در این ندامتگاه صورت گرفت، آزاد شدند.

وی افزود: به منظور بررسی، پیگیری و رفع مشکلات قضایی و پاسخ به متقاضیان مرخصی متهمان و محکومان مجتمع قضایی قدوسی رئیس شعبه 1028 به همراه تعدادی از کارشناسان قضایی آن مرکز در ندامتگاه قزلحصار حضور یافتند.

این مسئول، کاهش جمعیت کیفری زندانها را یکی از راهکارهای اساسی برای مقابله با برخی از مشکلات موجود در زندانها دانست و خاطرنشان کرد: از جمله راهکارهای اجرایی و ضروری برای کاهش جمعیت کیفری اعطای آزادی مشروط، عفوهای موردی، اعطای مرخصیهای ماهیانه، هفتگی، پایان حبس، اخذ رضایت شاکی و فراهم کردن زمینه‌ های آزادی مددجویان با حضور مسئولان قضایی در ندامتگاه ‌هاست.

حسینی عنوان کرد: حبس ‌زدایی یکی از اصولی ‌ترین سیاستهای دستگاه قضایی و مهمترین راهکار مقابله با بحران تورم جمعیت کیفری در زندانهاست.

کد خبر 1048806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha