پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۲۹

پیشرفت 54 درصدی فعالیتهای نفتی ایران در هند

یک مقام مسئول در تاسیسات دریایی با اشاره به پیشرفت 54 درصدی اجرای طرح توسعه و بازسازی سکوهای نفتی هند، گفت: تاکنون بیش از 307 هزار نفر ساعت کار بدون حادثه در این پروژه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا کیان درباره آخرین وضعیت اجرای طرح بازسازی سکوهای دریایی هند، با بیان اینکه قرارداد بازسازی 6 سکوی نفتی در دو مجتمع فرآیندی در بمبئی هند به کنسرسیومی متشکل از شرکتهای تاسیسات دریایی و Essar هند واگذار شده است، گفت: پیشرفت عملیات اجرایی این طرح حدود 54 درصد است.

مجری طرح NHRC هند در شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی با اشاره به اینکه هم اکنون پیشرفت فعالیت ساخت این پروژه در بخش خشکی 70 درصد و در بخش شرح‌ کار فاز یک بیش از 92 درصد است، تصریح کرد: همچنین پیشرفت فعالیت مساحی (Survey) این پروژه بالغ بر 78.5 درصد و پیشرفت فعالیتهای مهندسی پایه و تفصیلی 94.5 درصد است.

این مقام مسئول با اشاره به پیشرفت 67 درصدی فعالیت‌های بازرگانی اجرای پروژه NHRC هند، یکی از ویژگیهای خاص این پروژه را انجام همزمان عملیات پیش ‌راه اندازی و راه اندازی عنوان کرد و افزود: در حال‌ حاضر پیش ‌راه‌اندازی و راه اندازی تجهیزات نصب شده این پروژه با پیشرفت 22 درصد در دست اجرا است.

وی با اشاره به اجرای بیش از 307 هزار نفر ساعت کار بدون حادثه در فاز نخست پروژه NHRC هند، تبیین کرد: برای دستیابی به این رکورد بازسازی و بهینه‌سازی 4 سکوی مربوط به مجتمع فرآیندی HEERA را به عنوان فاز نخست این پروژه  در دست اجرا قرار دارد.

به گزارش مهر، ارزش کل این طرح نفتی حدود 212 میلیون دلار برآورد می شود که قرار است این طرح فراساحلی شامل بازسازی 6 سکو دریایی از 2 مجتمع فرآیندی به نام‌های HEERA  و NEELAM در مدت 2 سال اجرایی شود.

شرکتONGC هند قصد دارد برای دستیابی به تولید روزانه 110 هزار بشکه نفت، 270 هزار بشکه آب برای تزریق در چاههای موجود و برداشت 1/5  میلیون متر‌مکعب گاز طبیعی سکوهای نفتی در مجتمع HEERA منطقه بمبئی را مورد بازسازی قرار دهد.

همچنین برای دستیایی به تولید روزانه 128 هزار بشکه نفت، 225 هزار بشکه آب برای تزریق و برداشت روزانه 56/2 میلیون متر مکعب گاز طبیعی توسعه و بازسازی مجتمع فرآیندی NEELAM در برنامه این شرکت هندی قرار دارد.

کد خبر 1050895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha