پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۰۹

قاطعانه با متخلفان اصناف قم در ایام نوروز برخورد می شود

قم - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی استانداری قم از برخورد قاطعانه با متخلفان اصناف به ویژه در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سید‌رضا دهناد ظهر یکشنبه در جلسه تنظیم بازار استان قم در سخنانی اظهار داشت: طرح بازرسی و نظارت بر بازار و برخورد با متخلفان در ایام نوروز باید با جدیت پیگیری شده تا کالاها و خدمات مورد نیاز مردم به صورت مناسب و درخور شأن زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت معصومه(س) در اختیارشان قرار بگیرد.

وی بیان کرد: برخورد با متخلفان باید حالت بازدارندگی داشته باشد تا از ارتکاب دوباره تخلف جلوگیری شود. 

دهناد افزود: افزایش کمی جریمه‌ها و برخوردهای با متخلفان تأثیر چندانی نخواهد داشت، بلکه دستگاه‌های ذیربط باید متخلفان حقیقی را شناسایی و با آنها قاطعانه برخورد کنند.

معاون برنامه‌ریزی استانداری قم بر تشکیل یک کمیته ویژه برای شناخت آسیب‌ها در این زمینه و ارائه راهکارهای لازم برای کاهش تخلف در اصناف مختلف تأکید کرد.

وی با اشاره به توزیع میوه در 50 مرکز عرضه در سطح شهر قم از روز دوشنبه 24 اسفندماه خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی‌های انجام گرفته در این مراکز عرضه پرتقال به قیمت کیلویی 750 تومان و سیب به قیمت 800 تومان به فروش خواهد رسید. 
 

کد خبر 1051571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha