رضا جاگیری در گفتگو با خبرگزاری مهر، با بیان اینکه برنامه های متنوعی برای مددجویان مراکز نگهداری سازمان رفاه، خدمات اجتماعی و مشارکت اجتماعی شهر تهران در ایام نوروز در نظر گرفته شده، اظهار داشت: این برنامه ها ویژه توسط 950 مددجو در گرمخانه ها و 260 مددجوی زن و مرد در دو مرکز اسکان موقت شهر تهران برگزار می شود.
وی افزود: چیدن سفره هفت سین، اهدای هدایای شب عید همراه با جشن تحویل سال از برنامه های متنوع مراکز نگهداری از آسیب دیدگان اجتماعی شهر تهران است.
جاگیری در ادامه از پخت سبزی پلو و ماهی در گرمخانه ها و مراکز اسکان موقت در شب سال نو خبر داد و افزود: طبخ سبزی پلو و ماهی در شب تحویل سال نو یک سنت ایرانی است و با توجه به اینکه آسیب دیدگان اجتماعی جدا از وضعیتشان، شهروند ایرانی هستند بر خود لازم و واجب می دانیم همسو با اهداف فرهنگی سازمان به مددجویان در شب عید، غذای سنتی ایرانیان را بدهیم.
نظر شما