پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اسفند ۱۳۸۸، ۱۹:۴۲

اخبار کوتاه ورزشی استان مرکزی

اراک - خبرگزاری مهر: نارضایتی مربی شن سا از تساوی در مقابل شیرین فراز در مسابقات فوتبال لیگ آزادگان، برگزاری مرحله نهایی مسابقات هاکی در اراک و نیز واکنش به استعفای رئیس فدراسیون هندبال از جمله رویدادهای ورزشی استان مرکزی است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، مربی تیم فوتبال شن‌سا اراک گفت: برای کسب سه امتیاز به مصاف فولاد اهواز می ‌رویم.

عباس رستگاری  افزود: کسب سه امتیاز دیدار برابر نماینده اهواز در هفته هفدهم، برای ما بسیار حائز اهمیت است به همین دلیل، عزم خود را برای رسیدن به این سه امتیاز جزم کرده ‌ایم.

وی با بیان اینکه در دیدار برابر شیرین‌فراز مستحق برد بودیم، تصریح کرد: متاسفانه در این دیدار باز هم شانس با ما یار نبود و چند موقعیت خوب گلزنی را به راحتی از دست دادیم.

رستگاری افزود: البته در کنار این موضوع نباید از بازی خوب تیم شیرین ‌فراز غافل شد که توانست بازی خوبی در اراک انجام دهد و در دقایقی حتی بهتر از شن‌سا توپ را به گردش درآورد.

وی با اشاره به شرایط دشوار گروه دوم لیگ آزادگان بیان کرد: به وجود تنها کسب یک امتیاز در نیم فصل دوم، هنوز فاصله زیادی با تیم‌ های صدرنشین نداریم و با توجه به نزدیکی سطح تیم‌ ها به یکدیگر، مطمئنا با کسب چند امتیاز در هفته‌ های آتی می‌توانیم بار دیگر خود را به عنوان یک مدعی مطرح کنیم.

مرحله نهایی مسابقات هاکی در اراک

مرحله نهایی مسابقات هاکی قهرمانی نوجوانان ایران در اراک آغاز شد. این دوره از مسابقات با حضور هشت تیم برتر کشور، از 23 اسفند به مدت سه روز در مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد اراک برگزار می‌ شود.

در این پیکارها تیم‌ های سمنان، گلستان، زنجان و آذربایجان غربی در گروه اول حضور دارند و نمایندگان مرکزی، همدان، آذربایجان شرقی و ایلام در گروه دوم به رقابت با یکدیگر می‌ پردازند.

واکنش به استعفای رئیس فدراسیون هندبال

سرمربی تیم هندبال هپکو اراک و دبیر هیات هندبال استان مرکزی گفت: رحیمی کارنامه بدی در هندبال نداشت و اگر قرار است تغییری در مدیریت فدراسیون هندبال رخ دهد، باید دید چه کسی جایگزین رحیمی می ‌شود؛ یعنی در صورت پذیرش استعفای رحیمی، حتما باید فردی شایسته ‌تر جایگزین وی شود ودر غیر اینصورت، تغییر رییس فدراسیون به ضرر هندبال تمام خواهد شد.

ایرج رضایی افزود: با توجه به نفوذی که عرب ‌ها در هندبال آسیا دارند، قدرت‌ نمایی در این قاره بدون داشتن کرسی در کنفدراسیون آسیا امکان ‌پذیر نیست که رحیمی توانست این کرسی را برای هندبال ایران بدست بیاورد.

مربی تیم ‌ملی هندبال نوجوانان ایران با بیان اینکه به نظر می رسد رحیمی عملکرد خوبی در هندبال داشته است، افزود: البته همچنان اعتقاد دارم رحیمی می ‌بایست نسبت به برخی اطرافیان خود در فدراسیون تجدید نظر کرده و از افراد شاسیته ‌تری در این سمت‌ ها مورد استفاده قرار می داد اما، در این چند سال شاهد بودیم که رحیمی به نوعی در فدراسیون تنها بود.

کد خبر 1052350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha