عباس پوریانی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: متاسفانه در روزهای پایانی هر سال به ویژه چهارشنبه هر سال مواد محترقه و منفجره زیادی توسط برخی افراد سودجود تولید و بفروش می رسد.
وی اظهار داشت: براثر انفجار و استفاده از این مواد در خیابانها و معابر عمومی علاوه بر ایجاد فضای مهیب متاسفانه شاهد آتش سوزیهای بزرگ، خسارت مالی و جانی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی در برخورد با افرادی که مرتکب چنین عملی می شوند و مزاحمت برای مردم ایجاد می کنند، نیز اقدامات و اطلاع رسانی در این حوزه انجام داده است.
دادستان عمومی گرگان افزود: تذاکرات لازم داده شد و بسیاری از افراد فروشنده و توزیع کننده مواد محترقه شناسایی و دستگیر شدند و نگاه برخوردی با افرادی که مخل نظم و امنیت هستند، داریم.
پوریانی یادآور شد: درقانون نیز تاکید شده است هر فردی با هیاهو و حرکات غیرمتعارف موجب اختلال در نظم عمومی شود و مردم را از کسب و کاز بازدارد به حبس و شلاق محکوم می شود.
وی عنوان کرد: تاکنون اطلاع رسانی لازم در این زمینه صورت گرفته است و برنامه های پیشگیرانه زیادی در سطح استان تدارک دیدیم که تذاکرات لازم در این حوزه داده شد و از این پس با متخلفان برخورد می شود.
نظر شما