پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۶:۲۰

اعزام 2500 نفر از دانش آموزان و فرهنگیان قم به مناطق جنگی

اعزام 2500 نفر از دانش آموزان و فرهنگیان قم به مناطق جنگی

قم- خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش استان قم از اعزام بیش از دو هزار و 500 نفر از دانش آموزان و فرهنگیان این استان به مناطق جنگی خبر داد.

محمد حسین امین جعفری به خبرنگار مهر در قم گفت: در ایام پایانی امسال و نیز ایام نوروز سال آتی‌، طبق هماهنگی‌های به عمل آمده بیش از 2 هزار و 500 نفر دانش‌آموز و همکاران فرهنگی ما در قم با ثبت‌نام‌های صورت گرفته به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند.

وی افزود: فرهنگیان و دانش‌آموزان در این بازدید مناطق عملیاتی فتح‌المبین، محل شهادت شهید چمران، محل شهادت شهید آوینی، مزار شهید علم الهدی، یادمان هویزه و یادمان طلائیه را مورد بازدید قرار می‌دهند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان قم همچنین با بیان این که اولین گروه از دانش آموزان استان قم به مناطق جنگی جنوب اعزام شده‌اند، گفت: بازدید دانش‌آموزان و فرهنگیان از این مناطق خاطرات جنگ و دفاع مقدس را زنده می‌کند و تجدید میثاقی با آرمان‌های شهیدان را موجب می‌شود.

وی ادامه داد: هر یک از افرادی که به مناطق جنگی می‌روند باید به مبلغانی برای فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل شوند تا فرهنگ ایثار و فداکاری را در جامعه نهادینه کنند.

امین جعفری اضافه کرد: فرهنگیان از بیستم اسفندماه تا پانزدهم فروردین ماه از مناطق جنگی بازدید می‌کنند و یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی می‌دارند.

وی یادآور شد: آشنایی دانش‌آموزان با مفاهیم ایثار و شهادت نقش مهم و اساسی را برای آینده کشورمان رقم می‌زند و بر تلاشگران عرصه مقدس تعلیم و تربیت است که در این راستا به خوبی اقدام نمایند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان قم در خاتمه سخنان خود با تأکید بر حفظ ارزش‌ها و درونی کردن آن در بین جوانان و به خصوص دانش آموزان استان قم ابراز داشت‌: امروز به تعبیر مقام عظمای ولایت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست و این که هموطنان ما توفیق حضور در جبهه‌های ایران عزیز را پیدا می‌کنند و یاد شهدای عزیز و ایثارگران دفاع مقدس را زنده سازند جلوه‌ای زیبا از شهد شیرین شهادت است.

کد خبر 1052785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha