به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "رابرت فورد" که در جلسه سنای آمریکا سخن می گفت در ادامه گفت : ایران و سوریه اهداف مختلفی را در عراق دنبال می کنند.
رابرت فورد در این جلسه که برای تائید صلاحیت وی به عنوان سفیر آمریکا در دمشق تشکیل شده بود گفت : ایران به عنوان یک کشور شیعه تمایل دارد که در عراق نیز یک دولت شیعه روی کار باشد. اما گمان نمی کنم که سوریه چنین تفکری را در مورد عراق داشته باشد.
فورد در ادامه گفت : سوریه خواهان حضور یک دولت قدرتمند در عراق است که این دولت بتواند وحدت را در کشور برقرار کند.
نامزد معرفی شده از سوی کاخ سفید به عنوان سفیر آمریکا در دمشق در حالی مدعی تفاوت دیدگاه های ایران و سوریه در مورد عراق شده که هم تهران و هم دمشق بارها اعلام کرده اند وجود یک عراق قدرتمند به نفع تمامی کشورهای منطقه بویژه همسایگان آن است.
پیش از فورد "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا نیز در جلسه ماه گذشته سنای آمریکا از سوریه خواسته بود تا خود را از ایران جدا کند.
نظر شما