پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ اسفند ۱۳۸۸، ۱۹:۵۵

۶۰۰ نیرو در شهرداری بجنورد بدون گزینش مشغول به کار هستند

بجنورد - خبرگزاری مهر: شهردار بجنورد گفت: 600 نفر از نیروهای شهرداری بجنورد بدون گزینش مشغول به کار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، مجتبی علوی مقدم در گردهمایی شهرداران عصر چهارشنبه از ورود تعدادی از افراد بدون گزینش به شهردارای شهرستان بجنورد خبر داد و اظهار داشت: این تعداد نیروها از طریق رابطه معرفی شده اند.

وی افزود: نداشتن مدرک تحصیلی عالیه، آگاهی نداشتن به مصوبات ادارای از اهم مشکلات فعالیت این افراد در شهرداری بجنورد است.

وی گفت: دستگاههای اجرایی استان بدهکاریهای خود را به شهرداری پرداخت نمی کنند و این مورد باعث افزایش مشکلات و ناتوانی شهرداری در راستای خدمت رسانی به شهروندان شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی و امور عمرانی استانداری خراسان شمالی نیز درادامه این جلسه از پایان 65 درصدی پروژه های شهرداری در سال 88 خبر داد و افزود: این پروژه ها از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند.

احمدرضا عفتی افزود: شهرداران موظفند در راستای خدمات رسانی در عرصه عمرانی، خدماتی، کمک رسانی به شهروندان در ایام نوروز به وظایف خود عمل کنند.

وی حقوق شهروندی را یکی مباحث مهم دانست و اظهار داشت: هیچ کس حق ندارد حقوق شهروندان را زیر پا بگذارد.

وی هماهنگی فرمانداران با شهرداران را تنها راه ساماندهی شهرها دانست و افزود: شهرداران می توانند با هماهنگی و وفاق همه مسائل و مشکلات شهرهای خود را حل کنند.

کد خبر 1053463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha