پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اسفند ۱۳۸۸، ۱۲:۰۲

طرح نظارتی نوروز 89 با جدیت کامل در استان یزد در حال اجراست

طرح نظارتی نوروز 89 با جدیت کامل در استان یزد در حال اجراست

یزد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره بازرگانی استان یزد گفت: طرح نظارتی نوروز 89 با برنامه ‌ریزی کاملتر نسبت به سال گذشته و با قاطعیت کامل در این استان در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، مهراب اسکندری صبح پنج شنبه در جلسه پیگیری طرح نظارت نوروزی اظهار داشت: با توجه به روزهای پایانی سال و افزایش تقاضای عمومی برای کالا و خدمات و با توجه به ضرورت جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمت کالا و خدمات مورد نیاز مردم به بهانه هدفمند کردن یارانه ‌ها توسط افراد سودجود و معارض، طرح نظارتی نوروز با برنامه ‌ریزی کاملتر فعالیتهای نظارتی، کارشناسی و بازرسی نسبت به سال گذشته در دو مرحله مقدماتی و اجرایی تا 20 فروردین ماه ادامه خواهد یافت.

وی با تاکید بر نظارت ویژه و مستمر بازرسان سازمان بازرگانی بر این طرح افزود: این طرح در مراکز عرضه پوشاک، کیف و کفش، میوه و مرکبات، نگهداری کالا، سردخانه‌ها، انبارها و مراکز تفریحی و سیاحتی در سراسر استان با قاطعیت در حال اجراست و تا 20 فروردین‌ماه نیز با شدت هرچه تمامتر ادامه خواهد یافت.

اسکندری از دیگر برنامه ‌های اجرایی این طرح را استقرار اکیپهای بازرسی ثابت و سیار در نقاط مختلف، برگزاری گشتهای تخصصی با همکاری سازمانها و دستگاه‌ های ذیربط همچون سازمان تعزیرات حکومتی و نیز بهره ‌گیری از گروه‌ های بازرسی اصناف به منظور تقویت حضور تیمهای بازرسی در مراکز عمده عرضه کالا و خدمات نظیر البسه، پوشاک، آجیل و خشکبار، میادین میوه و تره‌بار، پایانه ‌های مسافربری،‌ اماکن تفریحی فرهنگی، سیاحتی، زیارتی و نمایشگاه ‌های عرضه مستقیم کالا اعلام کرد.

وی با اشاره به اهداف مهم این طرح بیان داشت: کنترل و نظارت بر رعایت قیمتهای مصوب، نصب برچسب قیمت و ارائه فاکتور از سوی تولید و عرضه ‌کنندگان کالا یا ارائه هر نوع خدمات به مشتریان از جمله اهداف مهم این طرح است.

اسکندری از شهروندان استان یزد خواست؛ به منظور مشارت در امر بازرسی و نظارت به ویژه در این روزهای پایانی، مشاهده هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، امتناع از عرضه کالا، فروش اجباری و سایر تخلفات اقتصادی، مراتب را از طریق تلفن 124 گزارش کنند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی افزود: ستادهای خبری برای دریافت شکایات و گزارش‌های مردمی همچون گذشته به صورت 24 ساعته فعال هستند.

معاونت نظارت و بازرسی سازمان بازرگانی استان یزد نیز در این نشست با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه اجرای این طرح نیز عنوان کرد: هماهنگی بین ادارات بازرگانی شهرستان‌ها، برنامه‌ریزی برای گشت‌های مشترک، هماهنگی با ادارات بازرگانی شهرستان‌ها برای اجرای طرح،‌ اطلاع‌رسانی به بازرسان اداره بازرسی اصناف و ناظران افتخاری، تشکیل جلسه توجیهی با آنها،‌ هما هنگی با اتحادیه ‌ها و انجمن‌های صنفی کالا و خدمات مرتبط با طرح، برنامه ‌ریزی برای انتخاب عاملان توزیع میوه تنظیم بازار و تشکیل تیم‌های بازرسی و .... از جمله این اقدامات بوده است.

علی زارع با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح انسجام و تقویت فرآیند نظارت و کنترل بهینه در سطح بازار و پیشگیری از افزایش غیرمنطقی نرخ کالا و خدمات است، افزود: در این راستا هماهنگی‌ های لازم نیز با تعزیرات حکومتی برای رسیدگی سریع به پرونده‌های موضوع طرح نظارتی نوروز انجام شده است.

طرح نظارتی نوروز در استان یزد در دو مرحله به اجرا درآمده است که مرحله مقدماتی از اول تا دهم اسفندماه جاری اجرا شد و مرحله اجرایی آن نیز از 10 اسفندماه جاری تا 20 فروردین‌ ماه 89 ادامه خواهد یافت.

کد خبر 1053530

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha