به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا بعد از دیدار با "یوس لترم"، نخست وزیر بلژیک به کاخ سلطنتی لیکن رفت و با پادشاه بلژیک آلبرت دوم ملاقات کرد. بن همام در کاخ لیکن نخست وزیر بلژیک و نمایندگان برجسته کمیته مشترک میزبانی جام جهانی در بلژیک و هلند را به همراه داشت. این دو کشور متقاضی میزبانی مشترک جام جهانی در سالهای 2018 و 2022 هستند.
بن همام در حاشیه سفر به بلژیک گفت: "افتخار بزرگی است که به ملاقات پادشاه بلژیک پذیرفته شدهام. این فرصت بزرگی بود که از دو متقاضی میزبانی مشترک اطلاعات بیشتری بدست آورم و در جریان آمادگی و علاقه مندی آنها برای میزبانی جام جهانی قرار گرفتم".
وی در ادامه افزود: "همه آسیاییها خاطرات خوبی که از میزبانی مشترک کره و ژاپن دارند را به یاد می آورند. مطمئنم طراحان پروژه میزبانی مشترک بلژیک و هلند هم از سنگینی کار آگاه هستند. آنچه من را در این سفر تحت تاثیر قرار داد عزم و اراده بالای این دو کشور برای میزبانی جام جهانی بود. البته اینکه این دو کشور سابقه میزبانی جام ملتهای اروپا 2000 را هم دارند".
نظر شما