به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد قانعی عصر پنج شنبه در جمع خبرنگاران درمحل این اتحادیه افزود: توزیع مناسب سفر باید از طریق رسانه ها و با همکاری آژانسهای مسافرتی به مردم اطلاع رسانی شود تا در تمام سال ظرفیت هتلها از مسافر تکیمل باشد.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در پایتخت معنوی ایران امکانات مناسب و کافی برای زائران حرم رضوی وجود ندارد، اظهار داشت: شهر مشهد نیازمند فراهم شدن زیرساختهایی برای اقامت بیشتر زائران است.
قانعی با بیان این مطلب که در خراسان رضوی 127 هتل وجود دارد، تصریح کرد: از این تعداد هتل در استان 120 هتل در شهر مشهد و هفت هتل در شهرستانهای استان به زائران خدمات رسانی می کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین 800 مهمانپذیر در مشهد وجود دارد که از این تعداد 500 مهمانپذیر با مجوز کار می کنند و مابقی آنان بدون مجوز فعالیت دارند.
وی تصریح کرد: همچنین در این استان 250 هتل آپارتمان به زائران امام هشتم (ع) خدمت رسانی می کنند و در کنار این مکانهای اقامتی، 300 زائرسرا و مهمانپذیر دولتی فعالیت دارند که این تعداد مربوط به بعضی از نهادها و ارگانها است.
رئیس اتحادیه هتلداران استان افزود: همچنین تعدادی از مساجد، حسینیه ها و تکایا، خانه های شخصی و خانه های استیجاری در شهر مشهد به زائران خدمت رسانی می کنند.
وی با بیان اینکه در کنار این مراکز اقامتی خانه های شخصی غیرمجاز فعالیت می کنند، اظهار داشت: این خانه ها برای شهر مشهد معضلی شده اند که امیدواریم با افزایش هتلها، اماکن اقامتی مجاز و ساماندهی منازل شخصی این معظل از بین برود.
رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی همچنین از ساخت و توسعه 126 هتل دیگر در مشهد خبر داد و گفت: این تعداد هتل با ظرفیت فوق العاده ای به ظرفیت فعلی هتلهای این شهر افزوده می شوند و با بهره برداری از این هتلها در چهار سال آینده ظرفیت هتلهای پایتخت معنوی ایران به 5/2 برابر افزایش می یابد.
قانعی تعداد تختهای موجود در مشهد را 35 هزار تخت اعلام کرد و بیان داشت: همچنین پنج هزار تخت اضطراری داریم که باید در آینده ای نزدیک ظرفیت هتل ها به حدود 100 هزار برسد.
نظر شما