به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله صدیقی فر اظهار داشت: این لوح شامل اطلاعاتی در مورد روز 12 فروردین، سرودهای انقلابی، متن های مرتبط با این روز درمطبوعات و... است.
وی ادامه داد: این لوح در شمارگان یک هزار نسخه ، در روز جمهوری اسلامی، به صورت رایگان از طریق نواحی شش گانه و پایگاه های بسیج در میان شهروندان منطقه توزیع می شود.
صدیقی فر در مورد برنامه های تفریحی نوروز اضافه کرد: با همکاری اداره فرهنگی از یکم تا 13 فروردین ماه، تور گردشگری تهران گردی برای شهروندان منطقه برگزار خواهد شد.
وی به برگزاری سامانه نشاط در بوستان بسیج اشاره کرد و افزود: در روزهای 12 و 13 فروردین، سامانه نشاط با برنامه های شاد شامل، موسیقی، نمایش، مسابقه و... در بوستان بسیج برگزار می شود.
معاون اجتماعی و فرهنگی در پایان از برگزاری برنامه های ویژه 13 فروردین خبر داد و گفت: در روز سیزدهم با هدف استقرار شهروندان در بوستان های سطح منطقه، جهت گذراندن "سیزده بدر"، از سوی اداره فرهنگی برنامه های شاد تفریحی و ورزشی در این بوستان برگزار می شود.
نظر شما