پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ فروردین ۱۳۸۹، ۱۲:۰۷

اهداف کرسی تلاوت بررسی می‌شوند

اهداف کرسی تلاوت بررسی می‌شوند

دومین جلسه برسی اهداف کرسی تلاوت سه شنبه 17 فروردین با حضور مسئولین دستگاههای قرآنی مرتبط با این کرسی از سوی رادیو قرآن برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه کارشناسی کرسی تلاوت به منظور تدوین اهداف کلی این طرح اواخر اسفند در قالب کرسی تلاوت ملی و استانی با حضور چند تن ازمدیران شبکه و دستگاه ها و مراکز استانی کشور در محل باشگاه رادیویی قرآن برگزار شد.

احمد لیایی مدیر باشگاه رادیویی با اشاره به اینکه این طرح تا کنون و به طور جدی از سوی رادیو قرآن و تعداد اندکی از نهادهای قرآنی دیگر اجرا شده است افزود: این طرح با تدوین اهداف کلی کرسی تلاوت در سال 89 با مشارکت تمامی دستگاه های قرآنی کشور با رویکردی متفاوت بویژه در استان های مختلف کشور برگزار خواهد شد.

در ادامه مقرر شد استانداردهای رسانه ها و دستگاه های قرآنی در خصوص صوت، نور و تصویر، پوشش رادیویی و پخش و بخشهای دیگر بررسی شده و شیوه های اجرایی کار مشخص شود تا ضمن ابلاغ به دستگاه های ذیربط درسطح استان های مختلف کرسی تلاوت به نحو مطلوب برگزار شود.

کد خبر 1054353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha