پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۳۰

الجزیره بررسی کرد:

گرفتاریهای بیشمار نتانیاهو

گرفتاریهای بیشمار نتانیاهو

یک پایگاه اینترنتی در گزارشی درباره اختلاف میان صهیونیستها در قبال شهرک سازی نوشت: 42 درصد از صهیونیستها موافق عقد توافق سازش با فلسطینیها و عده دیگری مخالف این امر هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه اینترنتی الجزیره در گزارشی درباره تنش به وجود آمده در روابط تل آویو-واشنگتن و موضوع شهرک سازی نوشت: طی هفته های اخیر درحالی که کاخ سفید خواهان توقف ساخت شهرک سازی اسرائیل در کرانه باختری و بیت المقدس شده است، "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر این رژیم همچنان با تاکید بر تداوم ایجاد واحدهای مسکونی جدید بر تنش ها میان واشنگتن و تل آویو افزوده است.

همچنین هم اکنون یک اختلاف بر سر موضوع شهرک سازی در میان صهیونیست ها وجود دارد و شاهد یک جنگ داخلی در میان صهیونیستها هستیم.

یک نظرسنجی جدید نشان می دهد که بسیاری از اسرائیلی ها خواهان ادامه پروژه های شهرک سازی به شیوه مرسوم نیستند که این موضوع نشان دهنده عدم توافق میان صهیونیست ها در قبال ساخت واحدهای مسکونی دارد. 

بر اساس این نظرسنجی 42 درصد از صهیونیست ها موافقت خود را با عقد یک توافقنامه سازش با فلسطینی ها، پایان تنش ها میان طرفین و تخلیه تمام واحدهای مسکونی اعلام کردند، این درحالیست که 48 درصد با این موضوع مخالفت کردند.

این پایگاه اینترنتی در گزارش خود به نقل از یک روزنامه نگار رژیم صهیونیستی می نویسد: برای تشکیل یک دولت مستقل در فلسطین باید "پایگاههای مرزی غیرقانونی" برچیده شوند.

این روزنامه نگار رژیم صهیونیستی می گوید: هنگام برداشت سالانه زیتون، مهاجران در بعضی از مواقع به کشاورزان فلسطینی حمله می کنند و باغ های آنها را به آتش می کشند.

شهرک سازی در بیت المقدس از جمله موارد اختلاف بین تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی بوده و از سوی بسیاری از کشورها و نهادهای بین المللی محکوم شده است.

همچنین اظهارات نتانیاهو درباره ساخت واحدهای مسکونی در بیت المقدس اشغالی در حالی بیان می شود که فلسطینی ها ساخت واحدهای مسکونی و شهرکهای جدید در قدس اشغالی را عاملی برای از بین رفتن امکان صلح می دانند و در همین حال "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفته است که تنها در صورت توقف شهرک سازی حاضر به از سرگیری مذاکرات سازش خواهد بود.

کد خبر 1055457

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha