محمد فیض در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت افزود: از مجموع بازرسی های صورت گرفته طی این مدت برای یک هزار و 318 واحد صنفی و غیرصنفی با یک هزار و 671 عنوان تخلف، پرونده با ارزش کل 286 هزار و 327 میلیون و 489 ریال تشکیل شد که جهت رسیدگی و صدور حکم به اداره کل تعزیرات حکومتی استان گیلان ارسال شده است.
وی ادامه داد: این تعداد بازرسی توسط تعداد 250 کارشناس و بازرس سازمان بازرگانی و مجامع امور صنفی استان گیلان در دو نوبت کاری صبح و بعد از ظهر انجام شده است.
معاون نظارت و بازرسی بازرگانی گیلان از مشارکت بیش از 400 ناظر افتخاری در ایام نوروز بر نحوه عرضه کالا و قیمتها در بازار استان گیلان خبر داد و افزود: علاوه بر این 130 اکیپ بازرسی سازمان بازرگانی و 50 اکیپ بازرسان اصناف در این ایام بر نحوه عرضه کالا و قیمت ها در بازار استان گیلان نظارت دارند.
وی همچنین به تشدید بازرسی ها و برخورد قاطع با متصدیان واحدهای صنفی متخلف در ایام پایان سال اشاره کرد و اظهارداشت:طرح ویژه نظارتی نوروز با هدف نظارت و کنترل بازار و حمایت از حقوق مصرف کننده از دهم اسفند ماه آغاز و تا 20 فروردین سال 89 ادامه خواهد شد.
فیض افزود: این سازمان با افراد سودجو که بهانه های مختلف اقدام به گران فروشی می کنند، برخورد خواهد کرد.
وی گفت: علاوه بر استقرار اکیپهای بازرسی ثابت و سیار در نقاط مختلف با ایجاد گشتهای مشترک تخصصی با همکاری سازمانها و دستگاههای ذیربط همچون سازمان تعزیرات حکومتی سعی بر نظارت دقیق بازار خواهیم داشت.
معاون بازرگانی گیلان کنترل و نظارت بر رعایت قیمتهای مصوب، نصب برچسب قیمت و ارائه فاکتور از سوی تولید کنند گان و عرضه کنند گان کالا را ضروری دانست و اظهارداشت: ستاد های خبری جهت دریافت شکایات و گزارشهای مردمی همچون گذشته به صورت شبانه روزی فعال بوده و شهروندان گرامی می توانند به منظور مشارکت در امر بازرسی ونظارت با مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق تلفن 124 گزارش دهند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی ابراز امیدواری کرد که با استفاده از توان حداکثری بازرسان اصناف و نظارت دقیق بر واحدهای صنفی شاهد فضای امن جهت خرید مایحتاج مردم در ایام نوروز باشیم .
نظر شما