به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه خبري الجزيره، جنبش مقاومت اسلامي فلسطين حماس، امروز با صدور بيانيه اي دولت آمريكا را به دليل صدور حكم بازداشت دكتر موسي ابو مرزوق معاون دفتر سياسي و بازداشت دو تن از اعضاي اين دفتر را كسب رضايت لابي صهيونيستي در آستانه برگزاري انتخابات رياست جمهوري آمريكا دانست.
محمد نزال عضو دفتر سياسي حماس دراين رابطه اظهارداشت: دولت آمريكا تلاش دارد پيش از برگزاري انتخابات رياست جمهوري اقداماتي را در راستاي خشنودي لابي صهيونيستي صورت دهد.
نزال دراين رابطه اين پرسش را مطرح ساخت كه چه دليلي براي طرح دوباره ادعاهاي گذشته آمريكا درباره ابو مرزوق وجود دارد.
گفتني است دولت آمريكا ابو مروزوق را متهم به فعاليتهاي تروريستي و تاسيس سازمان غيرمجاز در آمريكا مي داند.
لازم به ذكر است ابومرزوق بين سالهاي 1995 تا 1997 در زندانهاي آمريكا به سربرده و پس از آن به اردن و ازآنجا در سال 1999 به سوريه رفت.
نزال درباره اتهامات دولت آمريكا به محمد خليل صالح (51 ساله) و عبدالحليم حسن عبدالرزاق (46 ساله) كه در ايالتهاي شيكاگو و واشنگتن دربازداشت هستند، گفت: جنبش حماس در آمريكا شعبه يا دفتري ندارند ، بخش زيادي از فلسطينيان ،عربها و مسلمانان با مقاومت فلسطينيان و حماس همبستگي مي كنند.
يادآور مي شود جان اشكرافت وزير دادگستري امريكا روز گذشته در كنفرانس مطبوعاتي اعلام كرد: دو تن از مظنونان به عضويت در حماس در آمريكا بازداشت شدند و اتهاماتي از قبيل كمك به سازمانهاي تروريستي به آنها تفهيم شده است.
وي در اين كنفرانس مطبوعاتي مدعي شد: ابومرزوق با همكاري دو تن ديگر گروهك تروريستي را آمريكا تاسيس كرده كه با حماس در ارتباط بوده اند و از سازمان هاي تروريستي حمايت مالي مي كرده است.
باصدورحكم بازداشت عضو حماس توسط دولت آمريكا:
حماس اتهام عليه ابومرزوق را در جهت رضايت لابي صهيونيستي دانست
جنبش حماس، صدور حكم بازداشت دكتر موسي ابو مرزوق معاون دفتر سياسي اين جنبش از سوي دولت آمريكا را اقدام براي رضايت لابي صهيونيستي دانست.
کد خبر 105578
نظر شما