پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ فروردین ۱۳۸۹، ۱۱:۱۲

کیفیت پنجمین جشنواره پاراگلایدر ایران در مینودشت ارتقا یافته است

کیفیت پنجمین جشنواره پاراگلایدر ایران در مینودشت ارتقا یافته است

گرگان - خبرگزاری مهر: مسئول کمیته ورزشهای هوایی مینودشت و دبیر اجرایی پنجمین جشنواره پاراگلایدر ایران گفت: سطح و کیفیت برگزاری این دوره مسابقات نسبت به دوره های قبل ارتقا یافته است.

محمد قره جانلو در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این دوره مسابقات در 8.5 کیلومتر در سایت پروازی شهرستان مینودشت درحال اجراست و خلبانان خوبی در آن رقابت دارند.

وی اظهار داشت: ارتفاع از سطح محل فرود منطقه تنگراه 1200 متر است و این مسابقات به صورت مسافت، زمان و دقت درحال برگزاری است.
 
وی خاطرنشان کرد: ورزشکاری که بتواند در کوتاهترین زمان مسافت را طی کند و نزدیکترین نفر به مسافت باشد، به عنوان برنده محسوب می شود.
 
به گفته قره جانلو، بخشهای دیگر این جشنواره در ارتفاعات  700 متری زنگاپ و 300 متری چراغ تپه برگزار می شود.
 
دبیراجرایی این جشنواره بیان داشت: این جشنواره با شعار "پرواز تا اوج با اقتدار، با بصیرت، با ولایت تا نهایت" به مدت سه روز ادامه دارد.
کد خبر 1055845

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha