پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۰۰

ستاد ساماندهی سواحل مازندران فعالیت خود را زودتر آغاز می کند

ستاد ساماندهی سواحل مازندران فعالیت خود را زودتر آغاز می کند

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد تسهیلات سفر مازندران با اشاره به گردشگر پذیر بودن استان اظهار داشت: ستاد ساماندهی سواحل استان دو ماه زودتر و از نیمه دوم فروردین ماه فعالیت خود را آغاز می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، سید علی اکبر طاهایی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیلات سفر مازندران در سازمان گردشگری استان افزود: فعالیت رسمی ستاد ساماندهی طرح های دریا و سواحل از نیمه دوم خرداد بوده که به واسطه اهمیت گردشگر و سفر این عده برای استفاده از دریا این ستاد فعالیت خود را زودتر آغاز می کند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای انتظامی و هلال احمر پیشانی و الگوی مناسب برای برخورد با گردشگران بوده که امید است در روزهای پایانی سال کارکرد این تلاشگران دوچندان شود.
 
استاندار مازندران با اشاره به اینکه مازندران استان علویان و خاستگاه نظام شیعی اسلامی است، تصریح کرد: نیروی انتظامی باید با مظاهر بدحجابی در استان از سوی گردشگران برخورد کند.
 
طاهایی با بیان اینکه نمازخانه های بین راهی، رستورانها و موکت های موجود در نمازخانه های برخی رستوران های استان مناسب نیست، یادآور شد: سازمان گردشگری استان باید در این زمینه جدیت بیشتری داشته باشد.
 
وی از دستگاه های نظارتی و تنظیم بازار خواست تا در روزهای پایانی سال جدیت بیشتری برای مبارزه با گرانفروشی و کم فروشی داشته باشند.
 
مسئول کمیته ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ستاد تسهیلات سفر مازندران نیز از انجام 586 مورد بازرسی میدانی و 212 مورد رسیدگی شکایات مسافران توسط این ستاد خبر داد و گفت: متاسفانه نمازخانه های بین راهی و سرویس های بهداشتی و نمازخانه های رستوران ها رضایت بخش نبوده است.
 
شعبان علی واحدی افزود: 15 هزار و 500 نفر از خادمین سفر در ایام نوروز فعالیت دارند.
 
مجید رضا نصرالله نژاد، مدیرکل حمل و نقل و پایانه های مازندران نیز از جابجایی دو میلیون و 600 هزار مسافر توسط این اداره کل تا دهم فروردین ماه خبر داد.
 
وی گفت: تاکنون 35 هزار نفر از مردم مازندران از طریق اتوبوس های تعاونی های استان به راهیان نور اعزام شدند.
کد خبر 1055941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha