به گزارش خبرنگار مهر، سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان چهارشنبه شب در حاشیه بازدید از قرارگاه نوروزی فرماندهی انتظامی مازندران در جمع خبرنگاران در ساری افزود: خوشبختانه با همکاری مردم و اقدامات ویژه ترافیکی پلیس در ایام نوروز تاکنون شاهد کاهش 9 درصدی تلفات ناشی از تصادفات در جاده ها بودیم.
وی خاطر نشان کرد: میزان تلفات ناشی از تصادفات اگرچه نسبت به مدت مشابه نوروز 88 کاهش داشته ولی باید همین میزان نیز اتفاق نیافتد.
جانشین رئیس پلیس ناجا با اشاره به اینکه بخش اعظمی از تلفات منجر به فوت ناشی از خستگی و خواب آلودگی است، تصریح کرد: اگر رانندگان در حین سفر کمی استراحت کنند تا دچار خواب آلودگی در جاده ها نشوند، تلفات جاده ها به نحو مقتضی کاهش می یابد.
رادان با بیان اینکه موج جدید بارش های شدید باران و برف در جاده های کشور آغاز شده است، یادآور شد: با توجه به افزایش حجم سفرها در روزهای پایانی نوروز از رانندگان وسایل نقلیه می خواهیم به همراه خانواده های خود از طبیعت مسیر جاده استفاده بهینه کرده و با سرعت مطمئنه به مسیر خود ادامه دهند تا شاهد حوادث ناگوار در جاده های کشور نباشیم.
وی با اعلام اینکه حضور ماموران پلیس در روزهای پایانی تعطیلات نوروزی دوچندان خواهد شد، اظهار داشت: پلیس با متخلفین خطرساز در جاده های کشور برخورد جدی و قانونی خواهد کرد.
این مسئول انتظامی کشور در ادامه ضمن تشکر از خانواده های پرسنل ناجا به واسطه دوری از همسرانشان در این ایام افزود: موضوعی که پرسنل ناجا در همه اقدامات خود بدان خوش بین هستند تامین امنیت مردم، آسایش آحاد جامعه و دعای خیر مردم به ماموران پرتلاش و خانواده های آنان است.
وی گفت: بهترین عیدی به کارکنان ناجا دعای خیر مردم به تلاشگران نیروی انتظامی در ایام نوروزی بوده که ثواب آن نصیب همه خانواده های ناجا خواهد شد.
چند باند سارقین مسلح در ایام نوروز متلاشی شد
رادان در بخش دیگری از سخنانش از ارتقاء شاخص های امنیتی در کشور در نوروز امسال نسبت به نوروز سال قبل خبر داد و گفت: در این راستا چند باند سارقین مسلح در ایام نوروز متلاشی شدند که یکی از این باندها از سارقین مسلح طلافروشی های مازندران بوده که تحویل دستگاه قضایی شدند.
جانشین فرماندهی انتظامی ناجا با بیان اینکه ماموران نیروی انتظامی در روز طبیعت حضور پررنگ تری در جاده ها و مناطق خطرآفرین خواهند داشت در عین حال تصریح کرد: پلیس در کلیه مناطقی که مردم از آنجا برای گذران طبیعت و تفرج مد نظر دارند، حضور داشته تا امنیت مردم و آسایش خانوادهایشان فراهم شود.
وی در عین حال از برخورد جدی پلیس در آخرین روزهای تعطیلی نوروز در جاده های کشور خبر داد و گفت: تلاش پرسنل نیروی انتظامی در تمامی استان ها سبب شده تا آمار کاهش وقوع، افزایش کشف و کاهش تلفات جاده ای در کشور حادث شود.
رادان طرح نوروزی نیروی انتظامی مازندران در نوروز 89 را از حیث کمی و کیفی پویا و به هنگام تر دانست و افزود: فرماندهی انتظامی مازندران در ردیف استان های برتر کشور از حیث اجرای صحیح و موفق برنامه های نوروزی 89 بوده است.
جانشین ناجا در پایان از تلاش صدا و سیما و خبرگزاری های فعال در ایام نوروز به واسطه پوشش اخبار مناسب و به هنگام جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به گردشگران و مردم قدردانی کرد.
نظر شما