رامین اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: با توجه به تعهدات کشوری و در راستای کاهش نرخ بیکاری در استان کردستان در سال همت مضاعف و کار مضاعف زیرساختهای لازم برای ایجاد 21 هزار فرصت شغلی در این استان فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اداره کل کار و امور اجتماعی استان به تنهایی نمی تواند متولی تولید شغل باشد، گفت: در این راستا تمام دستگاه های متولی اشتغال از جمله سازمانهای جهاد کشاورزی، بازرگانی، صنایع و معادن و ... با همکاری بخش خصوصی و تعاونی ها باید دست به دست هم داده و اقتصاد استان را مدیریت و ساماندهی نمایند تا بتوانیم با همت و کار مضاعف و بهره گیری از تمام ظرفیتها و پتانسیلهای موجود ایجاد 21 هزار فرصت شغلی را در سال جاری تحقق بخشیم.
مدیرکل کار و امور اجتماعی استان کردستان خاطرنشان کرد: اگر بخشهای خصوصی و تعاونی ها تقویت شوند استخدام در بخشهای دولتی کاهش پیدا می کند، بنابراین باید در بخش های خصوصی و تعاونی ها نیز فرصتهای شغلی پایدار را ایجاد کرد.
اسدی افزود: همت مضاعف، نگاه بلند و عمیق به آینده برای توسعه، پیشرفت و کوشیدن در این عرصه و تلاش مضاعف نیز با تمام وجود خدمت کردن به مردم است و ماهم اگر بخواهیم در عرصه کار و امور اجتماعی پیشرفت و توسعه داشته باشیم باید کار و تلاش و همتی مضاعف نماییم.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کردستان افزود: شرایط امروز جهانی یک شرایط حساس رقابتی است و از نظر اقتصادی، سیاسی، فرهنگی اگر ما تلاش سنگین و اقدامی بزرگ نداشته باشیم در این عرصه ها نمی توانیم رقابت و پیشرفت داشته باشیم .
اسدی اظهار داشت: مقام معظم رهبری اندیشه تبدیل شدن کشورمان به یک کشور برتر و الگو را از مدتها پیش تبیین کرده و بر همین اساس دهه چهارم انقلاب اسلامی را دهه پیشرفت و عدالت نامیده و امسال را هم سال همت مضاعف و کار مضاعف نام نهادهاند، تا این هدف ارزشمند محقق شود.
وی با بیان اینکه همراهی مسئولان و مردم کردستان برای همت مضاعف و کار مضاعف برای توسعه روزافزون استان ضروری است، افزود: اگر این اولویت را امسال هم مدیران و هم مردم ملاک و معیار عمل و حرکت خود قرار دهند، شاهد یک جهش خوب در همه زمینهها و به خصوص در عرصه کار و اشتغال خواهیم بود.
نظر شما