پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ فروردین ۱۳۸۹، ۹:۴۱

محتشمی در اجلاس کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا شرکت می‌کند

محتشمی در اجلاس کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا شرکت می‌کند

رئیس فدراسیون ژیمناستیک ایران پنجشنبه هفته جاری برای شرکت در اجلاس کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا به تایلند سفر می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، اجلاس کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا در سال 2010 طی روزهای 20 و 21 فروردین ماه در تایلند برگزار می‌شود که احمد محتشمی روز پنجشنبه 19 فروردین به منظور شرکت در این جلسه تهران را به مقصد تایلند ترک می‌کند.

محتشمی که عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا نیز هست در این نشست گزارشی را از برنامه های سال 2009 این کمیته و فدراسیون ژیمناستیک ایران ارائه خواهد داد.

مجمع انتخابات کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا اواخر سال 2010 میلادی برگزار می شود که محتشمی قصد دارد در این نشست رایزنی هایی را برای کسب کرسی های آسیایی انجام دهد.

کد خبر 1056665

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha