به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بختیاری عصر امروز شنبه در حاشیه ارتباط مستقیم در سامانه 2777 با ایرانیان خارج از کشور با بیان اینکه تمام کارگروه های مستقر در سامانه 2777 حساس و برای ایرانیان خارج از کشور مهم و ضروری است افزود: 90 درصد تماس ایرانیان خارج از کشور حقوقی و قضایی است.
وی با اشاره به سیاستهای ابلاغی برنامه پنجم توسعه از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: تقویت هویت اسلامی ایرانی ایرانیان خارج از کشور، ترویج خط و زبان فارسی و حمایت از حقوق ایرانیان از وظایف دولت و قوای سه گانه است.
بختیاری موج تبلیغاتی رسانه های بیگانه را علت اصلی فاصله میان ایرانیان مقیم خارج و دولت ایران عنوان کرد و افزود: قانون محکمی در زمینه سرمایهگذاری خارجی در کشور وجود دارد و باید از ظرفیتهای لازم برای گسترش سرمایهگذاری ایرانیان خارج از کشوردر ایران استفاده کنیم.
وزیر دادگستری در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران از اختصاص دو شعبه دادگاه بدوی، دو شعبه دادگاه تجدیدنظر و تعدادی شعب دادیاری با اهتمام دادستان تهران در یکی از نواحی دادسرا به امور ایرانیان خارج از کشور خبر داد و افزود: برای تشکیل دادسرای ویژه ایرانیان خارج از کشور هماهنگیهای لازم به عمل آمده و مشکل خاصی وجود ندارد.
نظر شما