پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ فروردین ۱۳۸۹، ۱۰:۵۱

جلال صفارزاده درگفتگو با مهر:

تنها وارث طاهره صفارزاده هستم/ منزل خواهرم به بنیاد بیداری واگذار شود

تنها وارث طاهره صفارزاده هستم/ منزل خواهرم به بنیاد بیداری واگذار شود

برادر زنده‌یاد طاهره صفارزاده با تاکید بر اینکه وی تنها وارث این نویسنده و مترجم است گفت: من هم دلم می‌خواهد منزل خواهرم آزاد و به بنیاد بیداری واگذار شود اما تا زمانی که مسئله وارثان جعلی او حل نشود امکان این کار هم وجود ندارد.

جلال صفارزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لاینحل ماندن مشکل واگذاری منزل مسکونی زنده‌یاد طاهره صفارزاده به بنیاد بیداری، گفت: من تا به حال موفق نشده‌ام هیچ کاری در این رابطه بکنم و مشکل همچنان باقی مانده است.

وی با بیان اینکه "تنها وارث زنده‌یاد صفارزاده من هستم" تاکید کرد: کسانی که در شیراز خود را به عنوان ورّاث ایشان معرفی می‌کنند، می‌گویند دو دانگ از اموال او متعلق به آنهاست که با کمک تعدادی وکیل در حال پیگیری این مسئله هستیم اما هنوز حل نشده است.

برادر صفارزاده افزود: من هم دلم می‌خواهد که منزل خواهرم آزاد و به بنیاد واگذار شود اما تا زمانی که مسئله وارثان جعلی او حل نشود، امکان واگذاری منزل هم وجود ندارد.

جلال صفارزاده با ابراز تاسف از کسانی که با عنوان وارث درباره زنده‌یاد صفارزاده به گفته او "اظهار نظرهای دروغ می‌کنند" یادآور شد: کسانی می‌آیند در روزنامه‌ها به اسم من حرف‌هایی می‌زنند که هیچکدام واقعیت ندارد. آنها تنها می خواهند از نام آن مرحومه سوء استفاده کنند.

وی ادامه داد: تا زمانی که من زنده‌ام، اجازه نمی‌دهم اموال خواهرم به افراد غیر واگذار شود و سعی می‌کنم یادگارهای او را زنده کنم و به آنچه می‌خواست، عمل کنم.

بنیاد فرهنگی بیداری از سوی زنده‌یاد طاهره صفارزاده به عنوان نهاد قانونی مسئول ادامه راه وی و مجری اهداف و نیات قرآنی‌اش تاسیس شد. 

طاهره صفارزاده شاعر، نویسنده، محقق و مترجم در شهرستان سیرجان متولد شد و پس از کسب مدرک لیسانس در رشته زبان و ادبیات انگلیسی برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفت. او سال 1371 از سوی وزارت علوم استاد نمونه معرفی شد و سال 80 پس از انتشار ترجمه قرآن کریم به افتخار خادم القرآن نائل آمد. وی آبان‌ماه سال 87 درگذشت. 

کد خبر 1057837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha