مسعود مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد در خصوص استقرار مراکز رشد در شهرک فناوری افزود: در حال حاضر 15 مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در شهرک فناوری مستقر شده اند که مشغول فعالیت هستند.
وی در خصوص آزمایشگاه مرجع صنایع غذایی در شهرک فناوری گفت: آزمایشگاه مرجع صنایع غذایی توسط کارشناسان سازمان خوار و بار جهانی طراحی شد که مراحل اجرایی آن در حال انجام است.
وی گفت: برای احداث مجتمع R&D حدود 18 هزار مترمربع زمین در 54 قطعه تقسیم بندی شده که واگذاری زمین به 15 واحد تحقیق و توسعه واجد شرایط مصوب شده است.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر 67 واحد در مرکز خدمات فناوری مستقر شده اند که تعداد 22 واحد تسویه حساب شده و تعداد 24 قرارداد استقرار در سال 88 به امضاء رسیده است.
وی معیارهای ارزیابی برای انتخاب شرکت های نمونه مستقر را، فعالیت در زمینه های ارائه خدمات، ارتباطات صنعتی، فعالیتهای آموزشی، نوآوری، ابتکار، ارائه مشاوره در زمینه دانش فنی پیشرفته به صنعت و همکاری با شهرک عنوان کرد.
نظر شما