پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ فروردین ۱۳۸۹، ۱۳:۴۰

شهبازیان درگفتگو با مهر:

ساخت مستند "سمفونی ایران" به مراحل پایانی رسید

ساخت مستند "سمفونی ایران" به مراحل پایانی رسید

فیلمبرداری مستند "سمفونی ایران" به آهنگسازی فریدون شهبازیان به پایان رسیده و به زودی موسیقی این فیلم توسط ارکستر سمفونیک تهران ضبط می شود.

فریدون شهبازیان آهنگساز فیلم مستند "سمفونی ایران" با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت : مستند "سمفونی ایران " که دو سال گذشته ساخت آن را آغاز کردیم به ضبط آثار هنرمندان مقامی بوشهر، خراسان، گلستان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، لرستان، خاف، سیسستان و بلوچستان و ترکمن صحرا اختصاص داشت که فیلمبرداری آن اواسط سال گذشته به پایان رسید و در حال حاضر مشغول نهایی کردن موسیقی این فیلم مستند هستم.

وی در ادامه به کم و کیف ساخت موسیقی این فیلم مستند اشاره کرد و گفت : ماهیت اصلی این فیلم درباره موسیقی نواحی ایران و ضبط بازمانده های موسیقی اقوام مختلف است به این ترتیب که مستند "سمفونی ایران" به کارگردانی وحید موسائیان روایت تلاش یک آهنگساز برای ثبت ملودیهای مناطق مختلف ایران است. این آهنگساز بر مبنای داشته‌های موسیقی بومی و نواحی به مناطق گوناگون ایران سر می‌زند و با موسیقیدانان مطرح مقامی گفتگو و آثار آنها را ضبط می کند و در نهایت مجموع این موسیقی ها را به عنوان گنجینه موسیقی ایران برای نسلهای بعد به یادگار می گذارد.

شهبازیان در ادامه افزود : در حال حاضر مشغول بازنوسی و اجرای نهایی موسیقی متن فیلم هستم و اگر شرایط مناسب فراهم شود قصد دارم تا پایان فصل بهار مجموع آثار ضبط شده این هنرمندان را با حضور خودشان توسط ارکستر سمفونیک اجرا وضبط کنیم. 

این آهنگساز در پایان به انگیزه های خود از همکاری در ساخت مستند"سمفونی ایران" اشاره کرد و گفت: به سرانجام رساندن این طرح از آرزوهای دیرینه من بوده است و همیشه فکر می کردم که با انجام این کار می توانم دین خود را به موسیقی ایران ادا کنم و بسیار خوشحالم که در این مسیر با دوستان هنرمندی همسفر شدم که حفظ میراث کهن این سرزمین از دغدغه های آنها است.

کد خبر 1057881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha