پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ فروردین ۱۳۸۹، ۱۲:۴۹

جمعیت کیفری زندانهای خراسان جنوبی چهار درصد کاهش یافت

جمعیت کیفری زندانهای خراسان جنوبی چهار درصد کاهش یافت

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی از کاهش چهار درصدی جمعیت کیفری زندانهای این استان در سال 88 خبر داد.

محمود امینی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، آمار زندانیان خراسان جنوبی را دو هزار و 579 نفر اعلام کرد و گفت: میزان ورودی به زندانهای استان در سال 88 پنج هزار و 320 نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه از مجموع زندانیان استان هزار و 941 نفر در زندان بیرجند هستند، افزود: 431 نفر در زندان قاین، 194 نفر در زندان فردوس و 30 نفر دیگر نیز در کانون اصلاح و تربیت استان هستند.
 
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی بیان داشت: 10 درصد زندانیان خراسان جنوبی را زنان تشکیل می دهند که جرم 97 درصد آنها مواد مخدر است.
 
وی با بیان اینکه 36 درصد زندانیان استان سابقه دار هستند، اظهار داشت: 58 درصد زندانیان بومی و جرم 82 درصد زندانیان مواد مخدر است.
 
به گفته وی جرم هفت درصد زندانیان سرقت، دو درصد تصادفات، سه درصد جرائم مالی و شش درصد نیز سایر جرائم است.
 
امینی با اشاره به اینکه در سال 88 شرایط آزادی یک هزار و 303 نفر زندانی در استان فراهم شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 920 نفر با عفو مقام معظم رهبری، 108 نفر با کمک ستاد دیه، 156 نفر با رضایت شکات و 119 نفر به صورت مشروط آزاد شده اند.
 
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی خراسان جنوبی راه اندازی بازداشتگاه موقت در استان را گامی موثر در راستای کاهش جمعیت کیفری استان دانست و افزود: راه اندازی خانه امید برای زندانیان زیر 18 سالی که بعد از آزادی تمایل به بازگشت به خانواده آلوده را ندارند اقدامی دیگر در راستای کاهش جرم و بازگشت به زندان در استان بوده است.
 
وی از تهیه اطلس جغرافیایی جرائم مواد مخدر توسط این سازمان در استان خبر داد و گفت: با کار تحقیقی و کارشناسی دو ساله این اطلس آماده بهره برداری برای کلیه نهادهای اجتماعی استان است.
 
به گفته وی در این اطلس ورودی 20 ساله زندانهای استان مورد بررسی قرار گرفته و نوع جرم، اعتیاد، محل های آلوده شهری و روستایی استان، افراد شرور و آلوده شناسایی شده اند.
 
امینی در زمینه وضعیت احداث زندان در فردوس بیان داشت: کار احداث زندان فردوس فعلا متوقف شده است.
 
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی افزود: با حضور رئیس سازمان زندان‌های کشور با اهالی محل احداث این زندان صحبت شده و تصمیم ‌گیری در زمینه آن برعهده استاندار است.
کد خبر 1057926

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha