به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید حسن امامی رضوی روز دوشنبه در نشست خبری هفته سلامت اظهارداشت: هر گونه افتتاح، راه اندازی و واگذاری شرکتهای ساخت سیگار خارجی باید با مجوز ستاد کنترل دخانیات باشد که متاسفانه اعمال نمی شود.
وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت به شدت پیگیر اجرای این مصوبه است، افزود: قصد داریم که این موضوع را از طریق مراجع حقوقی پیگیری کنیم.
معاون وزیر بهداشت در ادامه به برنامه های این وزارتخانه برای اجرای نظام مراقبت از بیماریهای غیرواگیر در شهرهای کشور اشاره کرد و گفت: راه اندازی کلینیکهای تندرستی در 6 شهر بالای یک میلیون نفر جمعیت با تاکید بر کنترل بیماری دیابت و فشار خون، از جمله برنامه هایی است که امسال اجرا می شود.
امامی رضوی همچنین از اجرای برنامه پزشک خانواده در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت کشور خبر داد و گفت: برنامه ریزیهای لازم با وزارت رفاه صورت گرفته و اعتبارات آن نیز در بودجه 89 دیده شده است.
وی با اظهارامیدواری نسبت به اجرای برنامه پزشک خانواده در این شهرها از اردیبهشت ماه امسال، افزود: اجرای این طرح در روستاها با شهرها فرق دارد.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: طرح پزشک خانواده در روستاها شامل همه خدمات از بهداشت تا سطح بیمارستانی برای جمعیت 22 میلیونی روستاییان کشور اجرا می شود و اعتبارات آن نیز مشخص است.
امامی رضوی با بیان اینکه اعتبار اجرای طرح پزشک خانواده در روستاهای کشور از 450 میلیارد تومان در سال 84 به 800 میلیارد تومان در سال 89 افزایش یافته است، افزود: برای اجرای این طرح در شهرهای زیر 50 هزار نفر می بایست سازمانهای بیمه گر با پزشکان بخش خصوصی قرارداد ببندند و 60 میلیارد تومان اعتبار نیز برای تکمیل این برنامه در بودجه امسال پیش بینی شده است.
نظر شما