پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ فروردین ۱۳۸۹، ۱۳:۰۲

ثبت 495 هزار بازدید از اماکن تاریخی همدان

ثبت 495 هزار بازدید از اماکن تاریخی همدان

همدان - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد تسهیلات نوروزی استان همدان از بازدید 459 هزار گردشگر داخلی و خارجی از اماکن تاریخی و فرهنگی همدان خبر داد.

اسدالله بیات در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: استان همدان دارای بیش از یک هزار و 700 اثر تاریخی و باستانی است که بیش از 800 اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

بیات با بیان اینکه همدان، مهد تاریخ و تمدن ایران زمین است و دارای آثار تاریخی بسیاری است، افزود: غار علیصدر، آرامگاه بوعلی و باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان بیشترین آمار بازدیدکنندگان را داشته اند.

وی یادآور شد: در آمار و بررسی های انجام شده مشخص است که حدود دو درصد از آمار گردشگران استان همدان را گردشگران خارجی تشکیل می دهند.

رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان یادآور شد: بیش از 40 نفر از نیروهای داوطلب و آموزش دیده این سازمان راهنمای اماکن گردشگری و تاریخی همدان بودند.

کد خبر 1058011

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha