ناصر گروسی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: بودجه ای که هرساله از سوی اداره کل و سازمان تربیت بدنی به شهرستان کرج تعلق می گیرد، بسیار ناچیز است و با این بودجه ها و مبالغ ناچیز نمی توان نیازهای ورزشی شهرستان دو میلیون نفری کرج را پاسخ داد.
وی ادامه داد: سرانه ورزش کرج 50 سانتی متر است درحالیکه در برخی از شهرستانهای دیگر به دو متر هم می رسد و لازم است سرانه های ورزشی کرج نیز مثل اینگونه شهرستانها افزایش یابد.
این سمئول بیان کرد: سرانه ورزشی در شهرستان کرج تا حدود چهار سال گذشته 35 سانتی متر بوده که با تلاش اداره تربیت بدنی و شوراها به 50 سانتی متر افزایش یافته است.
گروسی اظهار داشت: شوراهای اسلامی بر اساس قانون، وظیفه ای در قبال اعطای زمین جهت ساخت امکان ورزشی و سایر سرانه ها ندارد اما با هدف کاهش مشکلات و جلب رضایت شهروندان به اداره تربیت بدنی کمک می کنند اما این امر نباید باعث شود که دستگاه های ذیربط، وظیفه خود در خصوص کاهش مشکلات ورزشی شهرستان کرج را فراموش کنند.
وی خاطرنشان کرد: لازم است مسئولان سازمان تربیت بدنی و استانداری تهران در اسرع وقت، تلاشهای خود برای افزایش بودجه ورزشی کرج را افزایش دهند و اجازه ندهند پتانسیلهای ورزشی این شهرستان تلف شود.
گروسی یادآور شد: شهرستان کرج در بسیاری از رشته های ورزشی قهرمانهای فراوانی داشته و دارد که این امر از ظرفیتهای بالای ورزشی این شهرستان و لزوم توجه به این امر حکایت می کند.
نظر شما