پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۴۰

بسکتبال راه و ترابری قم در آمادگی کامل به سر می‌برد

بسکتبال راه و ترابری قم در آمادگی کامل به سر می‌برد

قم - خبرگزاری مهر: مدیر باشگاه بسکتبال راه و ترابری استان قم از آمادگی کامل این تیم در مقابل تیم حفاری اهواز خبر داد.

حسن افکار در آستانه بازی حساس تیم‌های بسکتبال راه و ترابری استان قم و حفاری اهواز از سری مسابقات بسکتبال لیگ دسته یک قهرمانی کشور در مرحله نیمه نهایی در قم با بیان این مطلب به خبرنگار مهر در قم گفت: تیم ما بعد از تعطیلات چند روزه خود از روز هشتم فروردین‌ماه تمرینات خود را در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در سالن مریم با حضور تمامی بازیکنان آغاز کرد و شکر خدا بازیکنان در آمادگی خوبی بسر می‌برند.

وی ادامه داد: بازی روز پنج‌شنبه مقابل حفاری اهواز برای رسیدن به مرحله فینال، بازی حساسی است و به حمد‌الله بازیکن محروم و مصدوم نداریم و بسیار امیدواریم که بچه‌ها بتوانند با شکست حریف قدر خود، به قهرمانی نزدیک بشوند.

حسن افکار در ادامه با اشاره به صعود چهار تیم حال حاضر در نیمه نهایی این رقابت‌ها به لیگ برتر گفت: درست است که چهار تیم حاضر در نیمه نهایی جواز حضور در لیگ برتر کشور را بدست آورده‌اند ولی این بازی‌ها برای مشخص شدن چهره قهرمانی از حساسیت خاصی برخوردار است.

مدیر باشگاه راه و ترابری در پایان از پیوستن جواد رحمتی، مربی منتخب جوانان استان تهران و جوانان باشگاه مهرام که با این تیم عنوان قهرمانی را بدست آورده است خبر داد.

خاطر نشان می‌شود رقابت‌های قهرمانی بسکتبال لیگ دسته یک کشور با حضور 20 تیم در دو گروه 10 تیمی برگزار شد که تیم‌های راه و ترابری قم‌، حفاری اهواز، پویای تهران و هیأت بسکتبال شاهرود به لیگ برتر و مرحله نیمه نهایی صعود کردند که مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها روز پنج‌شنبه نوزدهم فروردین برگزار می‌شود که راه و ترابری قم از ساعت 17 در سالن مریم پذیرای تیم بسکتبال حفاری اهواز است.

کد خبر 1059705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha