پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ شهریور ۱۳۸۳، ۱۱:۳۷

دانشگاه يزد در بازسازي بافت قديم يزد همكاري مي كند

رئيس اداري مالي دانشگاه يزد گفت: دانشكده معماري دانشگاه يزد براي ترميم بافت قديم يزد با شهرداري و سازمان ميراث فرهنگي همكاري مي كند.

دكتر غضنفر ميرجليلي در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاهي خبرگزاري "مهر" افزود: دانشگاه يزد، در تعدادي از پروژه هاي صنعتي و شهري با صنايع و شهرداري قراردادهايي منعقد كرده است و اين پروژه ها با مشاورت اعضاي هيئت علمي دانشگاه يزد صورت مي گيرد.

 رئيس اداري مالي دانشگاه يزد تصريح كرد: آخرين قراردادي كه دانشگاه يزد در زمينه همكاري با ساير ارگان ها و صنايع بسته است، به ترميم و بازسازي بافت قديم شهر مربوط مي شود كه اين قرارداد مابين شهرداري و دانشكده معماري دانشگاه يزد منعقد شده است.

کد خبر 105999

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha