پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ فروردین ۱۳۸۹، ۹:۰۲

هفته سلامت/

اضطراب شایع ترین اختلال روانی شهرنشینان است

اضطراب شایع ترین اختلال روانی شهرنشینان است

دبیر انجمن روانپزشکان ایران از اضطراب به عنوان شایع ترین اختلال روانی شهرنشینان به خصوص در کلانشهر تهران نام برد.

دکتر پرویز مظاهری در مورد وضعیت سلامت روانی شهرنشینان به خبرنگار مهر گفت: وقتی سلامت جسمانی نباشد تنها یک نفر و آن بیمار است که مشکل پیدا می کند و می بایست درد را تحمل کند اما وقتی سلامت روانی یک نفر دچار اختلال می شود، بیمار و خانواده و حتی جامعه دچار مشکل می شوند.

هفته سلامت از 18 تا 24 فروردین سال 89 با شعار "شهرنشینی و سلامت" در سراسر کشور برگزار می­شود.
 
مظاهری از افت در تحصیل و کار به عنوان پیامدهای بروز اختلال روانی نام برد و گفت: این وضعیت باعث می شود رضایت فرد از خودش پایین بیاید و در نتیجه با افت شدید عملکرد اجتماعی افراد مواجه می شویم.
 
پیش از این دکتر عبدالرسول صداقت، رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اعلام اینکه محیطهای شهری به مراتب آلوده تر از محیطهای روستایی کشور هستند، گفته بود که مهمترین مسئله در محیطهای شهری، آلودگیهای زیست محیطی است که مشکلات و مسائل جسمی و روانی در پی دارد.
 
دبیر انجمن روانپزشکان ایران با اشاره به آلودگیهای هوا، صوتی و... در شهرهای بزرگ کشور، گفت: این معضلات باعث می شود که مشکلات روانی بیشتری در این شهرها بروز کند.
 
مظاهری از اضطراب به عنوان شایع ترین اختلال روانی در کلانشهرها نام برد و افزود: ساکنان این شهرها مدام در معرض فشارهای روحی و روانی ناشی از تامین هزینه های زندگی، ترافیک، کار و... هستند که همین موضوع باعث فرسودگی بیش از حد روان انسانها و کاهش توانایی آنها در مقابل استرس می شود.
 
کد خبر 1060575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha