به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد جعفرعلیزاده عصر شنبه در بازدید از بیمارستان ایجرود و ابهر با بیان اینکه توسعه فضاهای بهداشتی و بیمارستانی در سطح کشور روند خوبی را طی می کند، افزود: در حال حاضر 127 بیمارستان در سطح کشور با 113 هزار تختخواب در دست احداث است.
وی ادامه داد: در استان زنجان نیز شاهد فعالیتهای خوب و گسترده در بخش توسعه فضاهای بیمارستانی هستیم و امیدواریم در آینده شاهد توسعه هرچه بیشتر این بخش باشیم.
علیزاده با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان ایجرود 56 درصد است، افزود: اعتبار امسال این پروژه 13 میلیارد ریال و برای سال آینده 25 میلیارد ریال تخصیص یافته است.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت مسکن و شهرسازی تصریح کرد: بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان ایجرود شامل تاسیسات و امکانات جانبی همچون محوطه و تصفیه خانه فاضلاب خواهد بود.
علیزاده از بهره برداری از بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان ایجرود نیمه اول سال آینده خبر داد و افزود: این بیمارستان با اعتبار 46 میلیارد ریال در دست احداث است.
نظر شما